Foto_Artikel_Diederik_22122020 Nieuws - Movimento Zorg

Hoe houden we de zorg in de Cure kwalitatief goed, toegankelijk en betaalbaar ten tijde van (en na) COVID, vergrijzing en meer chronische ziekten? Hoe, met wie, en met welke innovaties gaan wij de zorg van de toekomst vernieuwen en vormgeven? Deze vragen puzzelen mij al geruime tijd. 

De afgelopen jaren heeft het Nieuw Organiseren terrein gewonnen, maar er is nog een wereld te winnen. Dat is hard nodig, zodat zorg- en welzijnsprofessionals de ruimte krijgen om te doen waarvoor ze kozen: er zijn voor anderen. Steeds meer organisaties zijn op zoek naar hoe het wél kan. 

Hoe maak je gebruik van de inzichten die je krijgt ten tijde van een crisis? Hoe zet je die inzichten in, borg je de voortgang en maak je wellicht dankbaar gebruik van de mogelijkheden die een crisis biedt om dingen voor elkaar te krijgen? Roald Huiskers en Nelson Dapaah hebben beiden grote verandertrajecten rondom standaardisatie van poliklinische processen afgerond en onlangs ervaringen gedeeld met enkele collega interim managers uit de ziekenhuiswereld.

HBM_Quote Nieuws - Movimento Zorg

Onlangs gaf Astrid Booij-Liewers, een van de oprichters van Movimento, een interview over de ACT-meting en de wijze waarop het gedachtegoed waar deze competentiemeting op gebaseerd is aansluit op haar visie op leiderschap.

Pagina 1 van 10

030 711 56 11

info@movimento-zorg.nl

Zusterplein 22A, 3703 CB Zeist

vind ons op sociale media: