Werving en selectie
voor kandidaten

Movimento levert excellente leiders voor de zorg

Eersteklas opdrachtgevers

Je wilt werken bij een organisatie met een heldere visie op de toekomst van zorg en welzijn en een (daad)krachtig bestuur. Je bent op zoek naar een baan in een organisatie met een duidelijke innovatie-agenda. Een organisatie waar geïnvesteerd wordt in een prettige werksfeer en organisatiecultuur waar je een boeiende functie kunt bekleden en voldoende interessante ontwikkelingsmogelijkheden hebt. Een interessante omgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waar ook aandacht is voor belangrijke vraagstukken als werkdruk en de balans tussen werk en privé. Kortom een goede match om samen het verschil te maken.

Dan wordt het tijd om kennis te maken met onze opdrachtgevers. Zij zorgen voor die context waarin mensen zich krachtig voelen en prestaties kunnen leveren. Zij weten dat het de medewerkers zijn die de dienstverlening uitzonderlijk maken.

Verbinding en ontwikkeling, mens én professional

Movimento investeert in lange termijnrelaties, omdat we ervan overtuigd zijn dat zo duurzame resultaten tot stand komen. Bij ons word je als professional én als mens gezien en ben je niet slechts een telefoonnummer in een digitaal bestand. Ook heten we je graag welkom bij onze community Pallas. Onze dienstverlening en contact stopt niet na het wervings- en selectietraject. We houden contact met jou én de organisatie. Zo dragen we bij aan matches en resultaten die geborgd worden en stand houden op lange termijn.

 • Ook toe aan een betekenisvolle baan bij een eersteklas organisatie in zorg of welzijn? Dan maken wij bij Movimento graag kennis met je!
 • Ken je iemand die toe is aan Movimento of één van onze opdrachtgevers?

Laat het ons weten!

Klik hier om contact met ons op te nemen

Raad van Toezicht

Zorg en welzijn zijn continu in verandering. Daar goed op inspelen vraagt een nauwe samenwerking tussen toezichthouder en bestuur. Als toezichthouder moet je een kritische vriend kunnen zijn voor de bestuurder en de stem van huidige en toekomstige cliënten voldoende laten doorklinken in de bestuurskamer. De behoefte aan professionalisering van het toezicht is bij Movimento een van de pijlers onder de werving- en selectieprocedures. Het resultaat is een evenwichtig en divers team, dat de bestuurder deskundig terzijde staat en goed is uitgerust voor haar toezichthoudende taak.

BEKIJK VIDEO - Kijk hoe Dorothé Lamers haar ervaring met cliëntgerichte governance deelde bij Reinaerde!

Neem contact met ons op als je:

 • op zoek bent naar een functie als toezichthouder;
 • behoefte hebt aan een persoonlijk loopbaanadvies of persoonlijke coaching;
 • wilt deelnemen aan een intervisiegroep voor toezichthouders;
 • interesse hebt voor deelname aan onze leiderschapscafés.

Klik hier om contact met ons op te nemen

Raad van Bestuur

Movimento vult al vijftien jaar succesvol vacatures in op bestuurlijk niveau binnen de zorg en het sociaal domein. Met een heldere visie op strategische en organisatorische vraagstukken zoeken wij voor onze opdrachtgevers naar de juiste kandidaat voor bestuurlijke posities. Leiderschap van nu vraagt om authenticiteit en intensieve samenwerking met alle interne en externe belanghebbenden. Deze kwaliteiten zien we graag terug bij de leiders van nu.

Ons werk zit er niet op als we je hebben geplaatst bij een van onze opdrachtgevers. Wij gaan een stap verder en blijven betrokken bij jou en de organisatie.

Neem contact met ons op als je:

 • op zoek bent naar een bestuurlijke functie;
 • wilt deelnemen aan een intervisiegroep voor bestuurders;
 • behoefte hebt aan een persoonlijk loopbaanadvies of persoonlijke coaching;
 • interesse hebt voor deelname aan onze leiderschapscafés.

Management

Wij kennen onze opdrachtgevers, hebben een helder beeld van de vacature en plannen de doorloop van de procedure zorgvuldig. Omdat we ook zelf managementervaring hebben in de zorg en het sociaal domein, spreken we jouw taal. Ons doel is om jou naar een managementpositie te begeleiden waarin je jouw talenten volop kunt gebruiken en jezelf verder kunt ontwikkelen. Door onze persoonlijke manier van werken bouwen we duurzame relaties op met onze opdrachtgevers en met onze kandidaten.

Neem contact met ons op als je:

 • op zoek bent naar een managementfunctie;
 • een persoonlijk loopbaanadvies of persoonlijke coaching wilt;
 • wilt deelnemen aan een intervisiegroep voor managers;
 • deel wilt nemen aan onze leiderschapscafés.

Bekijk hier een overzicht van onze ingevulde opdrachten.

©2024 Movimento. Alle rechten voorbehouden.
Privacyverklaring

030 711 56 11

info@movimento-zorg.nl

Zusterplein 22A, 3703 CB Zeist

vind ons op sociale media: