Organisatie- en teamontwikkeling

Organisatie- en teamontwikkeling

Ideale leiders beschikken over voldoende zelfvertrouwen, zijn flexibel en doelgericht ingesteld en brengen een gezonde dosis ondernemerschap in. Daarnaast zijn zij in staat om te inspireren, geven ze het team de juiste ruimte en aandacht, zijn ze gericht op samenwerking en bestand tegen stress. Het zou mooi zijn als elke leider over al deze elementen zou beschikken. Het spreekt voor zich dat deze ideale leider niet bestaat en dat er meer nodig is om tot optimale prestaties en resultaten te komen. Door je bewust te worden van het potentieel, de  kwaliteiten en talenten van het team en hun mogelijke samenspel kan dat wel bereikt worden.

De consultants van Movimento ondersteunen u graag in dit proces. Met behulp van innovatieve meetinstrumenten stellen zij een profiel op. Daaruit wordt duidelijk wat de competenties zijn van huidige medewerkers of de gewenste kwaliteiten van een leidinggevende. Daarna worden deze gekoppeld aan de inspanning die nodig is om veranderingen en ontwikkelingen binnen de organisatie succesvol te laten zijn. Daarmee krijgt u een schat aan informatie beschikbaar die de slagkracht van uw organisatie vergroot.

Vervolgens is het ook nog mogelijk om op zowel individueel niveau als in teamverband verder uit te bouwen.

Ook voor raden van toezicht bieden wij - in samenwerking met onze partners - ondersteuning bij inhoudelijke en/of teamontwikkeling.

Meer weten? Neem contact op

©2024 Movimento. Alle rechten voorbehouden.
Privacyverklaring

030 711 56 11

info@movimento-zorg.nl

Zusterplein 22A, 3703 CB Zeist

vind ons op sociale media: