Leergangen ISL

Inspirerende opleidingen

Movimento werkt sinds een aantal jaren samen met het Institute for Service Leadership, een opleidingsinstituut dat in 2014 is opgericht om wetenschappelijke kennis op een praktische wijze aan te bieden aan organisaties in het publieke en private domein.

 

logo isl

 

Het Institute for Service Leadership ontwikkelt leerervaringen die bedrijven, hun management en medewerkers uitdagen om te groeien en concurrerend te blijven in een steeds verder gedigitaliseerde wereld. Ons aanbod van programma's en cursussen streeft ernaar deelnemers met de nodige kennis en vaardigheden uit te rusten om dit veranderingsproces te (bege)leiden en een proces van levenslang leren te starten.

Het is de ambitie van het Institute for Service Leadership om u de beste kennis en ondersteuning te bieden om organisaties en deelnemers te helpen bij het verkrijgen en behouden van een zinvolle en duurzame verbinding met uw klanten.

Bekijk het complete aanbod van het Institute for Service Leadership op www.serviceleadership.nl. Opleidingen die voor relaties van Movimento interessant zijn:

Relaties van Movimento krijgen 15% korting op de kosten van deelname aan deze opleidingen.

©2024 Movimento. Alle rechten voorbehouden.
Privacyverklaring

030 711 56 11

info@movimento-zorg.nl

Zusterplein 22A, 3703 CB Zeist

vind ons op sociale media: