Accountmanager Sociaal domein bij Triade Vitree (reactietermijn verstreken)


OrganisatieTriade en Vitree hebben de krachten gebundeld. Dat doen ze met behoud van ieders specialisme en naam. De divisie volwassenen biedt onder de naam Triade ondersteuning aan volwassenen met een lichamelijke en verstandelijke beperking en /of een psychische problematiek. Vanuit de divisie Jeugd, onder de naam Vitree, bieden we jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Samen zijn ze Triade Vitree.
Triade Vitree is op zoek naar een regiomanager voor Flevoland. Een stevige managementfunctie waar JIJ aan zet bent om de gezamenlijke ingezette koers binnen een open, informele en gezonde organisatie verder vorm te geven vanuit je passie voor mens en zorg.

Triade Vitree biedt beschermde woonomgevingen, dagbesteding op 100 locaties in Flevoland en IJsselland en ambulante ondersteuning thuis, op het werk of school. Triade Vitree helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Want zorg maakt mensen afhankelijk. Dat willen ze niet. Zij helpen mensen meer invloed op hun leven te krijgen. En zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. En hoe meer hij zichzelf kan zijn. Thuis, op school of op het werk. Dát maakt het leven waardevol.
Triade Vitree is een financieel gezonde organisatie die volop in ontwikkeling is. De ruim 2000 medewerkers en 500 vrijwilligers van Triade Vitree staan elke dag klaar voor meer dan 3000 cliënten en jongeren.

Functieomschrijving

Als accountmanager zorg je voor verbinding tussen de vraag uit de externe omgeving en de dienstverlening van Triade en Vitree. Hiervoor bouw je proactief een sterk netwerk op met de externe partijen zoals gemeenten, verwijzers, ketenpartners en de regio die zorg inkoopt. Je zorgt er voor dat de bekendheid en het zorgaanbod van Triade wordt vergroot en brengt de behoeftes en wensen van de externe omgeving in kaart.
Deze behoeftes koppel je terug aan de interne organisatie en geeft het bestuur, de regiomanagers en stafdiensten advies voor aanpassingen van het zorgaanbod. Met hen werk je het strategisch accountplan uit en ben je verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten.

Functie-eisen

  • Je bent een commerciële professional (HBO-niveau) met enige jaren werkervaring;

  • Een ‘track record’ in de verkoop of inkoop van zorg (WLZ, Jeugdwet en WMO) is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk; affiniteit met de zorg is wèl belangrijk.

  • Je bent commercieel sterk;

  • Je weet een goede balans te houden tussen commercieel handelen en het belang van alle betrokkenen;

  • Je kunt jezelf moeiteloos positioneren;

  • Je bent sterk relatiegericht zowel intern als extern en hebt een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt;

  • Je neemt initiatief en boekt resultaten en laat door je klantgerichte houding als vanzelfsprekend je meerwaarde zien in het verder positioneren van de organisatie als samenwerkingspartner in de regio;

  • Je hebt affiniteit met de regio ((net)werk, wonen);

  • Omdat je voor deze functie ook veel reist naar verschillende locaties is een rijbewijs en een eigen auto noodzakelijk.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt maximaal € 4.385,- bruto per maand, FWG 60, bij een fulltime dienstverband (36 uur p/w).

Standplaats

LELYSTAD

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen