HR Manager bij Triade Vitree (reactietermijn verstreken)


OrganisatieTriade Vitree helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen en daardoor meer invloed op hun leven krijgen. En zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zelf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen en hoe meer hij zichzelf kan zijn. Triade Vitree helpt daarbij. Thuis, op school of bij het werk. Dat maakt het leven waardevol. De ruim 1800 medewerkers en 500 vrijwilligers van Triade Vitree staan elke dag klaar om het leven van meer dan 6.300 cliënten echt waardevol te maken.

Per 1 januari 2018 zijn Triade en Vitree met behoud van ieders specialisme en naam gefuseerd. Om ieders specialisme meer vorm en inhoud te geven, is bewust gekozen voor een divisiestructuur met een divisie Jeugd en een divisie Volwassenen. In lijn met de ambitie en transformatieopdracht die de Raad van Bestuur heeft ingezet, is per 1 juni 2019 de nieuwe organisatie-inrichting met een divisiestructuur van kracht. Het nieuw gevormde MT bestaat uit vier divisiemanagers primair proces, een hoofd behandeling en 3 stafmanagers.

Wegens het vertrek van de huidige manager HR, is Triade Vitree op zoek naar een ervaren manager die vanuit ervaring weet hoe het is om een HR organisatie aan te sturen; met ruimte geven om eigenaarschap te pakken en verantwoordelijkheid te nemen.

Functieomschrijving

Triade Vitree is een organisatie die volop in beweging is. Met de bewuste keuze voor het inrichten van een divisiestructuur, biedt de organisatie ruimte aan de elementen eigenaarschap, regie, vertrouwen en verantwoording afleggen en nemen. Hierbij zijn commitment en loyaliteit belangrijke waarden.
Als manager HR ben je verantwoordelijk voor het inrichten en harmoniseren van de HR processen, het personeelsbeleid waaronder instroom – doorstroom en het behouden van personeel alsmede de vraagstukken rondom de veranderende arbeidsmarkt.
‘Het Huis op orde’, vraagt om eenduidigheid rondom proces, aanpak, gedrag en beleid. Als manager HR stimuleer je deze beweging, geef je ruimte en bewaak je tegelijkertijd de kaders. Je werkt vanuit vertrouwen en verbinding en stimuleert eigenaarschap. Daarbij benoem je de ingewikkelde zaken en houd je ze ook vast. Je bent een boegbeeld om de elementen van eigenaarschap, regie, vertrouwen en het nemen en afleggen van verantwoording te verbinden aan de nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie. Je bent een manager die zaken bespreekbaar maakt, vasthoudend kan zijn, processen zal afronden en borgen, maar bovenal ben je de persoon die snapt wat Triade Vitree nodig heeft voor nu en de toekomst!

Directe uitdagingen:

 • Mede vormgeven aan ‘Het huis op orde’;

 • HR: arbeidsmarktproblematiek en personeelsbeleid;

 • De HR afdeling ontwikkelen tot een service gerichte, efficiënte afdeling.

 • Gecombineerd kijken naar afdelingen; professionals verbinden met organisatieonderdelen;

 • Vanuit de visie geef je ruimte voor eigenaarschap, regie, vertrouwen en het nemen en afleggen van verantwoording.

Functie-eisen

Je hebt een HBO+/WO werk- en denkniveau met kennis van zaken rondom HRM, harmonisatie, aangevuld met managementervaring in een complexe, verantwoordelijke functie;

 • Ervaring in een zorgorganisatie is een pre, maar geen must;

 • Je bent gedreven, een stevige sparringpartner, een inspirator en vernieuwer;

 • Je geeft ruimte en vertrouwen, weet daarbij duidelijke kaders te stellen en kan professionals en afdelingen met elkaar verbinden;

 • Je bent ondernemend, daadkrachtig, organisatiesensitief en resultaatgericht;

 • Je bent vasthoudend, scherp en betrokken.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Het betreft een fulltime functie, gewaardeerd in FWG 70 van de CAO Gehandicaptenzorg. In eerste instantie wordt een contract van een jaar aangeboden. De intentie wordt uitgesproken te verlengen voor onbepaalde tijd.

  Standplaats

  LELYSTAD

  Solliciteren

  De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

  Delen