Interim directeur voor Stichting Wielewaal (reactietermijn verstreken)


Organisatie

Stichting Wielewaal organiseert vakantiedagopvang (kinderthemaweken), logeerweekenden en groepsvakanties voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en/of met ADHD/ASS. De activiteiten worden grotendeels begeleid door enthousiaste vrijwilligers.

Functieomschrijving

Voor de overbrugging van de directievoering zoeken wij voor de periode juni tot september een Interim Directeur. De belangrijkste opdracht is met medewerkers zorg te dragen voor adequate ondersteuning van de ongeveer 900 betrokken vrijwilligers en stagiaires zodat deelnemers onbezorgd kunnen genieten van mooie vakantieactiviteiten.
De zomerperiode is hoogseizoen voor Stichting Wielewaal. Dit vraagt van de interim directeur dat deze fysiek op kantoor aanwezig is en doet wat nodig is op het gebied van aansturing, ondersteuning en besluitvorming. Zowel de huidige interim directeur als de voormalige directeur (met verpleegkundige achtergrond) hebben in de huidige setting aangeboden als vraagbaak beschikbaar te zijn.

Functie-eisen

Wij zoeken een interim directeur die ervaring heeft met het aansturen van organisaties waarin ook vrijwilligers een belangrijke rol speelden.
Daarnaast ben je organisatorisch sterk en kun je besluitvaardig knopen doorhakken. In hectische situaties bewaar je de rust en houd je het overzicht.
Je begrijpt de dynamiek in een organisatie als Stichting Wielewaal en draagt de doelgroep een warm hart toe.

Het is van groot belang dat je gedurende de gehele zomerperiode beschikbaar bent!

Arbeidsvoorwaarden

Standplaats

Hilversum

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen