Directeur Bedrijfsvoering bij Atlant (reactietermijn verstreken)


OrganisatieVisie Atlant
“Wij geven ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ruimte is een plek, je eigen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – client, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen.
Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past”.

Functieomschrijving

Atlant is een visie-gedreven organisatie die het verschil maakt en wil blijven maken voor haar bewoners. Daarom is leren, ontwikkelen, innoveren en vernieuwen cruciaal. De directeur bedrijfsvoering stimuleert deze beweging, geeft ruimte en bewaakt tegelijkertijd de kaders.
Vanuit vertrouwen en in verbinding met alle medewerkers bevorder je eigenaarschap breed in de organisatie. Dankzij jouw inspirerende aanpak ben je in staat om ingewikkelde zaken te benoemen, kun je vasthoudend zijn en bereik je gezamenlijk resultaat.

Je maakt onderdeel uit van het Managementteam van Atlant, samen met de bestuurder (voorzitter), de directeur wonen zorg welzijn, de directeur behandeling & begeleiding en de bestuurssecretaris.
Als directeur bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering en de afdelingen finance & control, personeel & organisatie, ICT, projecten, interne dienst, eten & drinken, servicedesk en vastgoed binnen Atlant. Gedreven vanuit de visie, faciliteer je innovatie en vernieuwing binnen en vanuit de bedrijfsvoering. Arbeidsmarktvraagstukken, nieuwe technologie, nieuwbouw en het organiseren van een toekomstgerichte zorgketen zijn onderwerpen waar je hart sneller van gaat kloppen. Je kunt dit vertalen in gedragen oplossingen waardoor je zeer nadrukkelijk bijdraagt aan het verder ontwikkelen van Atlant.

Directe uitdagingen:

 • Personeel & Organisatie: arbeidsmarktproblematiek;

 • Vastgoed: nieuwbouwprojecten;

 • Technologieën: waaronder zorgtechnologie ;

 • Samen met je collega MT-leden kijken we gecombineerd naar afdelingen en verbind je professionals met organisatieonderdelen;

 • Vanuit de visie geef je direct leiding aan 4 managers en 4 hoofden (indirect aan circa 175 fte) en ben je verantwoordelijk voor een begroting van ruim € 10 miljoen;

 • Verantwoordelijk voor een gezonde bedrijfsvoering, borgt dat kwaliteitsverbetering en innovatieve projecten worden gerealiseerd en zorgt voor de juiste randvoorwaarden.

Functie-eisen

 • Je hebt een WO werk- en denkniveau met managementervaring in een complexe (eind)verantwoordelijke functie;

 • Je hebt passie voor de zorg, bent gedreven, een inspirator en innovatief;

 • Je geeft ruimte en vertrouwen, weet daarbij duidelijke kaders te stellen en kan professionals en afdelingen met elkaar verbinden;

 • Je begrijpt wat finance én P&O is, hebt affiniteit met ICT en facilitaire zaken, snapt wat medewerkers nodig hebben en kan technologieën uitlijnen en borgen voor de toekomst;

 • Je bent ondernemend, daadkrachtig, organisatiesensitief en resultaatgericht;

 • Je bent vasthoudend, scherp en betrokken.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime functie, gewaardeerd in FWG 75 van de cao VVT (€ 5.258,74 - € 7.870,99 bruto per maand op basis van 36 uur per week). In eerste instantie wordt een contract van een jaar aangeboden. De intentie wordt uitgesproken te verlengen voor onbepaalde tijd.

Standplaats

Beekbergen

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen