Regiomanager wonen & dagbesteding a.i. bij Triade en Vitree (reactietermijn verstreken)


OrganisatieTriade en Vitree hebben de handen ineen geslagen, met behoud van ieders specialisme en naam.
De divisie Volwassenen biedt onder de naam Triade ondersteuning aan volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke beperking en/of een psychische problematiek.
Vanuit de divisie Jeugd, onder de naam Vitree, biedt de organisatie jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen.

Functieomschrijving

Hoe ziet jouw opdracht eruit?

Triade levert zorg aan volwassen cliënten met een verstandelijke, lichamelijke beperking en /of psychische problematiek. Binnen Triade geef je leiding aan meerdere professionele teams in de regio Flevoland en Noordoostpolder. Het gaat om ca. 4 teams en in totaal ca. 60 medewerkers. Medewerkers krijgen van jou de ruimte om vanuit hun expertise de juiste zorg te bieden aan cliënten. Hierbij is er veel aandacht voor de wensen van cliënten en hun verwanten. Zij hebben een duidelijke stem in de gewenste begeleiding.

Je krijgt energie van het onderhouden van een breed netwerk van relevante contacten dat onder andere bestaat uit collega-managers, ondersteunende diensten, lokale overheden, ketenpartners etc. Je vertaalt moeiteloos nieuwe externe ontwikkelingen en bent in voor innovatie. Het beleid van de regio, op tactisch-strategisch niveau, wordt mede door jou vormgegeven en geïmplementeerd. De vastgestelde regiodoelstellingen ten aanzien van zorg, personeel en financiën worden behaald. Hierbij wordt o.a. het kwaliteitskader gehandicaptenzorg door jou gehanteerd. Veiligheid en risicomanagement borg jij zonder problemen.

Kortom; jij bent de integere spil binnen Triade die het beste uit jouw medewerkers naar boven weet te halen. Daarbij ben jij ook aanspreekbaar op eigen verantwoordelijkheden en gedrag!

Functie-eisen

  • Je bent 32-36 uur per week beschikbaar voor een periode van 4 tot 6 maanden.

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en ervaring met leidinggeven.

  • Je weet op verschillende niveaus draagvlak te creëren, complexe vraagstukken te analyseren en oplossingsrichtingen te formuleren.

  • Je weet zaken goed mondeling en schriftelijk te verwoorden.

  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving in de zorg.

  • Je werkt methodisch en gestructureerd.

  • Je kan op zeer korte termijn beginnen.


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een op dracht voor een periode van 4 tot 6 maanden voor 32-36 uur per week. Graag tarief en beschikbaarheid vermelden bij je sollicitatie.

Standplaats

Flevoland en Noordoostpolder

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen