Teamleider wonen a.i. ZH


Organisatie

Ouderenzorg organisatie in de kop van Zuid Holland met twee verpleeghuizen. Het woongedeelte van de verpleeghuizen biedt zorg aan circa 335 cliënten met een somatische- en/of psychogeriatrische zorgvraag. Er werken ruim 330 fte binnen zorg en behandeling.

Functieomschrijving

Als interim teamleider ben je integraal verantwoordelijk voor het leidinggeven aan meerdere teams (totaal gemiddeld 60 FTE), waarbij je een adviserende rol aanneemt richting de directeur. Je ziet erop toe dat de locatie en teams goede en veilige zorg bieden, je zorgt in samenwerking met het planbureau voor een passende personeelsbezetting en voert coachende gesprekken met je medewerkers.
Aangezien de organisatie een ontwikkeling doormaakt waarbij de teamleider een grotere span of control krijgt en meer kwaliteiten op tactisch niveau, krijgen teams meer professionele ruimte. Daarnaast zijn er dit jaar regieverpleegkundigen aangesteld.
Essentieel is het positioneren en coachen van de regisserende verpleegkundigen, die dagelijks het eerste aanspreekpunt zijn voor de te leveren zorg aan bewoners. Personeel gerelateerde zaken zijn de eerste verantwoordelijkheid van de teamleiders. Teamleiders vertalen het strategische beleid naar de werkvloer en adviseren de directeur hierover.

Functie-eisen

  • Recente ervaring als teamleider/locatiemanager in de ouderenzorg

  • In staat om in een dynamische omgeving met veel hectiek, rust en focus te brengen.

  • Natuurlijk overwicht en haalt plezier uit het motiveren en stimuleren van medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en uitstekende zorg te verlenen;

  • Kunt boven problemen uit stijgen en zien wat nodig is. Je neemt eigenaarschap en bent in staat, binnen de gestelde kaders, zelfstandig beslissingen te nemen;

  • Combineert kennis van de zorg met leidinggevende ervaring (HBO werk- en denkniveau).

  • In staat over deze nieuwe functie van teamleider mee te denken en mee te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Standplaats: Zuid Holland
Inzet: 32-36 uren p/w

Inschaling:reguliere functie valt in FWG 60

Standplaats

Solliciteren

Ben je zelf geïnteresseerd of ken je een kandidaat? Voor meer informatie kun je vragen naar Gisela Veldkamp.
Bij interesse ontvangen wij graag jouw actuele CV met bondige motivatie, uiterlijk maandag 11 februari 9.00 uur.

Klik hier om te solliciteren

Delen