Bestuurder bij Kwadraad


OrganisatieKwadraad is een regionale aanbieder van maatschappelijk werk, met als kernactiviteit het begeleiden van burgers en hun sociaal netwerk om op eigen regie dagelijkse leefproblemen aan te pakken en daarin zo zelfredzaam mogelijk te zijn. Kwadraad biedt een breed dienstenpakket van informatieve en lichte adviesdiensten tot intensieve begeleiding bij complexe problematiek. Kwadraad werkt daar waar burgers zijn: in wijken, gezondheidscentra, scholen, buurtcentra, thuis, face-to-face en blended. Het werkgebied van Kwadraad bestrijkt nagenoeg alle gemeenten in Zuid-Holland.
Dagelijkse zetten circa 450 medewerkers zich in voor het verhogen van het eigenaarschap van burgers over hun leven; de belangrijkste kernwaarde van Kwadraad.

Functieomschrijving

Wegens het aanstaande vertrek van de huidige bestuurder van Kwadraad gaat de raad van toezicht op zoek naar een nieuwe bestuurder.
Momenteel worden de verschillende stakeholders gesproken en naar verwachting zla het profiel in de tweede helft van februari beschikbaar komen.

Functie-eisen

Volgt in het definitieve profiel

Arbeidsvoorwaarden

Volgt in het definitieve profiel

Standplaats

Gouda

Solliciteren

Indien u het wervingsprofiel voor deze functie wenst te ontvangen, dan kunt u via de sollicitatieknop hieronder uw gegevens achterlaten.
Zodra het profiel beschikbaar komt, zullen wij het aan u toesturen.

Klik hier om te solliciteren

Delen