Enthousiaste zorgmanagers voor Sonneburgh (reactietermijn verstreken)


OrganisatieSonneburgh is een christelijke zorgverlener in de regio Rotterdam Rijnmond die locaties beheert in Charlois, Pernis en IJsselmonde. Samenwerking, wederzijds respect, vertrouwen en identiteit zijn binnen Sonneburgh belangrijke begrippen, die richting geven aan hoe we met collega’s en bewoners omgaan. Sonneburgh heeft een mooie schaalgrootte, waardoor de lijnen kort zijn, en is te typeren als een toegankelijke organisatie, op alle niveaus van de organisatie. Het is een gezond bedrijf met veel ketenpartners, verankerd in de regio.

Op de verschillende locaties biedt Sonneburgh zorg aan bewoners met een somatiek of PG indicatie.

Sonneburgh heeft de maatschappelijke transitie van medisch naar welzijnsdenken in de organisatie ingezet. Dit betekent een forse transitie voor de organisatie en haar medewerkers. Tevens is er, voor de komende drie jaar, een nieuw kwaliteitskader ontwikkeld. Daarin past een uitbreiding van het aantal zorgmanagers.

Functieomschrijving

Voor de locatie ‘Ravenswaard’ in IJsselmonde en Groene Kruisweg te Charlois is Sonneburgh op zoek naar een extra zorgmanager. Als zorgmanager heb je een leidinggevende rol en ben je verantwoordelijk voor de teams.

Wat ga je doen:

  • zorgdragen voor een goed woon- en leefklimaat voor de bewoners;

  • direct leidinggeven aan ongeveer 50 medewerkers;

  • verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de prestaties van je personeel;

  • bouwen aan sterke teams.


De locatie Ravenswaard te IJsselmonde is een locatie waar veel mensen uit de binnenscheepsvaart woonachtig zijn. Er is sprake van een toenemende zorgzwaarte in de locatie. Locatie Groene Kruisweg te Charlois combineert verzorgings- en verpleeghuisplaatsen, en voorziet tevens in eerstelijnsverpleging.
Sonneburgh biedt je een werkomgeving die voortdurend in ontwikkeling is. Je werkt samen met prettige collega’s die hart hebben voor ouderen en plezier hebben in hun werk.

Ben jij de mensgerichte manager die graag een bijdrage wil leveren aan de transitie van dit mooie zorgbedrijf? Respecteer je de identiteit van de organisatie en loop je warm om het welzijnsdenken verder door te voeren?

Functie-eisen

Wat vragen we van je?

  • Afgeronde hbo-opleiding (Zorg of Zorg & Welzijn);

  • Ruime leidinggevende ervaring met een coachende leiderschapsstijl;

  • In staat vorm en inhoud aan de lopende organisatie en de geschetste verandering te geven, kennis van bedrijfsvoering;

  • Je hebt een scherp oog voor verbeteringen in de zorg en bent in staat om deze verbeteringen niet alleen aan te kaarten, maar ook door te voeren;

  • Je bent in staat je te identificeren met en te handelen in overeenstemming met de zorgvisie gebaseerd op de christelijke geloofsovertuiging.

Arbeidsvoorwaarden

De functie wordt ingeschaald in FWG 60. Het is een fulltime functie (32 -36 uur) Er wordt een jaarcontract geboden met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Standplaats

Rotterdam

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen