Teamleider dagbesteding en-behandeling bij Rivas (32 uur) (reactietermijn verstreken)


OrganisatieBen jij die leidinggevende met een uitgesproken visie op mensgerichte zorg?
Vind je dat er nog veel te winnen valt in hoe deze zorg wordt vormgegeven?
Dan is Rivas op zoek naar jou!


Rivas Zorggroep biedt als innovatieve ketenorganisatie kwalitatieve en veilige woon- en verpleeghuiszorg, thuiszorg, ziekenhuiszorg en jeugdgezondheidszorg in Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. Circa 4.500 medewerkers, 94 medisch specialisten en bijna 1.600 vrijwilligers bieden hun bewoners, patiënten en cliënten goed geregelde zorg. Dichtbij volgens een hartelijke, persoonlijke en kleinschalige aanpak. Dit alles vanuit hun passie voor hun cliënten én hun vak vanuit de overtuiging dat zorg mensenwerk is en dus belevings- en mensgericht moet zijn.
De missie van Rivas is de zorg die de cliënt wenst, direct en goed te regelen en de cliënt te helpen gezond te blijven. De vijf waarden binnen Rivas om deze missie te realiseren zijn Veiligheid, Hoffelijkheid, Uitstraling, Plezierig werken en Doelmatigheid en effectiviteit.

Het domein Langdurige zorg omvat alle woon- en verpleeghuiszorg van Rivas Zorggroep. Bij Rivas vinden bewoners een nieuw thuis. Hier gaat het leven zoals de bewoner dat gewend was zoveel mogelijk door. Zorg wordt bij Rivas geboden volgens de principes van Planetree. Het is de basis voor het denken en handelen van al hun medewerkers. Met Planetree wordt continu gewerkt aan het welzijn van de cliënten en verbetering van de zorg. Rivas wil de zorg steeds veiliger, hoffelijker, toegankelijker, doelmatiger en professioneler maken. Het kwaliteitssysteem JCI helpt hierbij. Rivas heeft als eerste ketenorganisatie wereldwijd het keurmerk van Joint Commission International (JCI) gekregen. (www.rivas.nl)

Functieomschrijving

Als teamleider dagbesteding en -behandeling geef je leiding aan 35 medewerkers verdeeld over acht locaties. Op elke locatie werken begeleiders en is er ook een coördinerend begeleider aanwezig.

Je bent integraal verantwoordelijk voor de resultaten van dit bedrijfsonderdeel dat een omzet heeft van bijna € 2 miljoen. Als teamleider ben jij degene die de dienstverlening stroomlijnt en op de kaart zet!
• In overleg met medewerkers en cliëntenraden ontwikkel je een nieuw aanbod aan dagbestedingsactiviteiten;
• Je onderhoudt de contacten en onderhandelt met gemeenten over de contracten;
• Met je team stel je consequent de cliënt centraal, besteedt aandacht aan het creëren en onderhouden van een plezierige en professionele werkomgeving;
• Intern leg je verbinding met collega-teamleiders van de thuiszorg en langdurige zorg, om de (keten)zorg op de wensen en behoeften van de cliënt te laten aansluiten.

Werkomgeving
De dagbesteding is ondergebracht bij het domein Thuiszorg. Hiermee positioneren we het bedrijfsonderdeel dichter bij de wijkverpleging, casemanagers dementie en de laagdrempelige ontmoetingscentra voor mensen met dementie. Het betreft een ontwikkelopdracht waarin gevraagd wordt de verbinding te leggen tussen mensgerichtheid (Planetree, gewoontegetrouw), kwaliteitsgerichtheid (JCI) en zakelijkheid (gezonde exploitatie). De nadruk ligt daarbij met name op het vormgeven van de keten dementie.

Functie-eisen

• Een HBO werk- en denkniveau en leidinggevende ervaring;
• De kwaliteit om mensgerichte zorg aan een gezonde bedrijfsvoering te koppelen en ervaring met het doorvoeren van veranderprocessen;
• Ervaring met projectmatig werken;
• Affiniteit met de Planetree-principes;
• Ervaring met de WMO en de onderhandeling met gemeenten;
• Sterke communicatieve vaardigheden; je bent in staat om te werken in netwerken en een duurzame relatie op te bouwen met gemeenten.

Arbeidsvoorwaarden

• Een goed salaris conform FWG 60
• Een uitstekend pakket algemene en secundaire arbeidsvoorwaarden; je bouwt automatisch pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Ook is het mogelijk je via Rivas Zorggroep collectief te verzekeren voor ziektekosten;
• Een mogelijkheid om zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden te kiezen (MKA regeling Zorg). Onder bepaalde voorwaarden kun je een gedeelte van je brutosalaris, vakantie-uren, vakantiegeld of eindejaarsuitkering gebruiken om bijvoorbeeld voordelig een fiets, laptop of telefoon te kopen, je pensioen aan te vullen of extra reiskosten te compenseren;

Standplaats

GORINCHEM

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen