Senior recruiter (24-36 uur) bij Movimento (reactietermijn verstreken)


Organisatievinder en verbinder van (toekomstige) leiders in de zorg
Jij weet waar de leiders van morgen zich begeven. Of rust niet voordat je ze hebt gevonden. En bent daarna een trusted advisor en sparring partner, die ze verder helpt bij het vormgeven van hun carrière.

Movimento is hét bureau dat leiders bemiddelt in de zorg. Wij hebben een heldere visie op leiderschap en worden gezien als een inspirerend gesprekspartner voor opdrachtgever en kandidaat. Kwaliteit en eigenheid typeren ons. We werken met een team van 15 bevlogen professionals dat, samen met onze opdrachtgevers, de ambitie heeft de zorg in Nederland op een hoger plan te brengen.
Wij investeren in een duurzame verbinding met onze klanten, waardoor we ‘de persoon’ kunnen matchen die bij ze past.

Functieomschrijving

Wat ga je doen

We zien jou als de missing link naast ons recruitmentteam en de Consultants. Zij richten zich primair op het invullen van concrete vacatures. Naast het boeien van ons huidige netwerk, ga jij een talentpool bouwen met next generation candidates. Niet plat een digitale map volstorten met namen, telefoonnummers en emailadressen. Wel warm contact onderhouden met een interessante selectie van zorgtalent. Hoe je dat precies aanpakt, is vooral aan jou. Waarbij je uiteraard op de kennis en betrokkenheid van jouw collega’s kunt rekenen bij de vormgeving daarvan.

Functie-eisen

Wij vragen

Je spreekt de taal van ambitieuze talenten in de zorg. Begrijpt wat ze drijft en inspireert. En hoe Movimento van meerwaarde kan zijn voor hun carrière. Je hebt er plezier in langdurige contacten op te bouwen, IRL, telefonisch en online. Kortom, je bent gewend om te netwerken en geniet daarvan.

Je hebt een goed verhaal over recruitment anno nu. Dus over predictive data, lean recruitment, funnels en hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt. Daarin zie je vooral kansen, meer dan bedreigingen.

Je bent creatief en een winner. Een zelfstartende teamplayer. We kunnen ons nauwelijks voorstellen dat jij niet (een tikje) eigenwijs bent. Humor zien we, naast goede koffie, als onmisbare brandstof.

Arbeidsvoorwaarden

Een verantwoordelijke en veelzijdige functie op het gebied van recruitment bij de marktleider op gebied van werving en selectie van leiders in de zorg. Dat doen we met uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • een bruto maandsalaris, afhankelijk van kennis, ervaring en eventueel een reeds relevant netwerk, van € 3.500 tot € 5.500 (o.b.v. een 36-urige werkweek);

  • een mooie pensioenregeling;

  • uitstekende doorgroeimogelijkheden, zoals de mogelijkheid op termijn partner te worden;

  • gratis parkeren met vervolgens een mooie wandeling van vijf minuten naar jouw werkplek;

  • de mogelijkheid om deels tijd- en plaatsonafhankelijk te werken;

  • een ambitieus team met geweldige collega’s.


We investeren graag in persoonlijke- en teamontwikkeling, werkgeluk is voor ons een groot goed. We werken vanuit een prachtig historisch gebouw uit 1750 in de tuinen van Slot Zeist.

Standplaats

Zeist

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen