Teammanager OK- Bernhoven Ziekenhuis (reactietermijn verstreken)


Organisatie
“Ben jij de daadkrachtige en verbindende manager die het goede klimaat
op de OK weet te faciliteren?


“De patiënt in het middelpunt van onze aandacht”, dat is de focus van Bernhoven.
Betere zorg door zinnige zorg. Om de zorg zo in te richten betrekt Bernhoven patiënten actief bij de beslissingen over hun zorgtraject. Men werkt intensief samen met de huisartsen en andere zorgverleners uit de regio, en heeft met zorgverzekeraars afspraken gemaakt zodat de zorg toekomstbestendig is.
De organisatie is ingericht langs vier zorgmodellen. Elk zorgmodel betreft een afgebakend deel van het patiëntproces en kent een eigen dynamiek, te weten: Acute Zorg, Diagnose- en Indicatiestelling, Interventie Zorgstraten en Chronische Zorg. Bij ieder zorgmodel is de Medisch Leider in de ‘lead’ en werkt nauw samen met de Bedrijfsleider.
Binnen het zorgmodel Interventie Zorgstraten is de functie van teammanager OK vacant gekomen. De OK is een dynamische club mensen, met een prettige cultuur en goede onderlinge verhoudingen.

Functieomschrijving

Bernhoven is op zoek naar een mensgerichte en inspirerende teammanager OK. Iemand die het een uitdaging vindt om de teams met verschillende professionals (67 fte, operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, recovery-verpleegkundigen en het logistieke OK-team) te laten excelleren in de 9 operatiekamers die Bernhoven tot haar beschikking heeft. Als teammanager OK maak je deel uit van het MT van het zorgmodel en werk je nauw samen met de bedrijfscoördinator OK, die zich richt op het verbeteren van processen en kwaliteit.
Als teammanager OK ben je faciliterend en kaderstellend; de werkprocessen zijn goed belegd bij de medewerkers. De teammanager heeft hierin vooral aandacht voor de medewerkers en coacht hen op gedrag en prestatie. Coachen, de dialoog aangaan en het zoeken naar verbinding staan hierbij centraal. De medewerker is jouw focus!
Je bent als teammanager tevens verantwoordelijk voor het personele budget en het optimaliseren van de personele planning. Daarnaast ben je als teammanager OK integraal verantwoordelijk voor afstemming en optimale samenwerking met andere afdelingen binnen ‘Interventie Zorgstraten’ en overige interne partners.
Binnen Bernhoven is veel ruimte voor persoonlijke groei en coaching. Daarnaast biedt Bernhoven een programma aan voor leiderschapsontwikkeling.

Functie-eisen

Als teammanager OK ben je een echte peoplemanager met de volgende kwalificaties:
• Ervaring in een complexe omgeving met een dynamisch krachtenveld;
• HBO of academisch werk- en denkniveau;
• Leidinggevende ervaring met aantoonbare resultaten;
• Coachende leiderschapskwaliteiten;
• Verbindend vermogen en samenwerkingsgerichtheid;
• Organisatiesensitiviteit en – loyaliteit:
• Kaderstellend en besluitvaardig in gedrag;
• Open en eerlijk.

Arbeidsvoorwaarden

De honorering van deze functie geschiedt in FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen.

Standplaats

Uden

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen