HRD-verandermanager bij De Hartekamp Groep (reactietermijn verstreken)


OrganisatieDe Hartekamp Groep werkt aan een zo goed mogelijk leven voor mensen met een beperking. Aan het leven dat zij zelf voor ogen hebben. Een leven dat past bij hun unieke eigenschappen, talenten en behoeften. Om die belofte waar te maken, begint de ondersteuning met een dialoog: luisteren naar behoeften, kansen zien en mogelijkheden bieden. Ervaren en toegewijde teams stellen mensen in staat om het leven te verkennen. Om in een veilige omgeving te leren en te proberen. Met geduld, begrip en respect. Creatief en pragmatisch. Maar bovenal boordevol optimisme. “We maken iedere dag zo goed mogelijk”. Bij de Hartekamp Groep werkt men vanuit zelforganisatie en daarom beslissen teams zelf wat beter moet en anders kan. Ze krijgen de ruimte om zelf plannen te maken voor de toekomst. Dat zorgt voor werkplezier én kwaliteit.

De Hartekamp Groep heeft meer dan 40 locaties in Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden. Van kinderdagcentra of naschoolse opvang tot vrijetijds- en dagbesteding. Van allerlei woon- en werkvormen, waar ruimte is voor ieders behoeften en gevoel. Tot specialistische zorgvormen, met unieke aandacht voor de persoon.


Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de afdelingen HR, Communicatie, Leren en Ontwikkelen, het coördinatiepunt roosterondersteuning & flexpool en de teamcoaches (25-30 fte) en rapporteer je rechtstreeks aan de Raad van Bestuur.

Als HRD-verandermanager omarm je zelforganisatie en ben je gericht op ontwikkeling en innovatie. Je hebt kennis van het zorgdomein en je kunt de verbinding leggen tussen HR en de vigerende vraagstukken waar de Hartekamp Groep mee te maken heeft. Je weet dit op een goede manier in samenwerking met het management team te vertalen naar strategische keuzes voor de organisatie.

Je vindt het een uitdaging om in het krachtenveld van een veranderende zorgvraag, arbeidsmarkt en organisatie te acteren en koers te houden, waarbij je in staat bent om zelforganisatie door te ontwikkelen. Als cultuurdrager vanuit al jouw vezels heb je een sterke en heldere visie op zelforganisatie en ben je continu gericht op verbetering.

Je ziet een uitgelezen kans om jouw team te laten floreren op werven, binden en boeien van medewerkers met extra aandacht voor competentieontwikkeling in de complexe zorg. Ook inspireer je jouw teams om ‘leren en ontwikkelen’ verder vorm te geven en stevig te positioneren in de organisatie.

Je bent een coachend leidinggevende, die werkt vanuit vertrouwen en een heldere visie. Iemand die kracht weet aan te boren en resultaat kan boeken, zowel intern als extern. Je hebt oog voor het proces, werkt planmatig en bent gericht op resultaat.

Ben jij die energieke HRD-verandermanager, de inspirerende verbinder en teamplayer? Ben je daarnaast gericht op ontwikkeling en innovatie met een stevige koers?

Dan komen we graag met jou in contact!

Functie-eisen

  • Senioriteit binnen HR Management;

  • Strategisch- en analytisch denkvermogen;

  • Kennis van de zorg en affiniteit met de doelgroep;

  • Ervaring met en een inhoudelijke visie op zelforganisatie;

  • Ervaring met cultuurverandering;

  • Bedrijfsmatige en planmatige aanpak;

  • Inspiratie en creativiteit;

  • Daadkracht, resultaatgerichtheid en koersvast.

Arbeidsvoorwaarden

De functie wordt ingeschaald in FWG 70, CAO Gehandicaptenzorg. Het is een fulltime functie (32 -36 uur) Er wordt een jaarcontract geboden met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Standplaats

HAARLEM

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen