Interim Regiomanager Wonen & Zorg binnen ouderenzorgorganisatie (reactietermijn verstreken)


Organisatie

Voor een ouderenzorginstelling in het westen van het land, zoeken wij een interim manager Wonen & Zorg. Het betreft een uitnodigende en sprankelende christelijke en kleinschalige zorgorganisatie Zuid Holland. De wortels van deze organisatie, ontstaan vanuit charitas en de kernwaarden zijn zichtbaar binnen alle geledingen. Vanuit een vijftal locaties wordt naast intramurale zorg ook extramurale zorg geboden.

Functieomschrijving

Tijdelijk zorgdragen voor de uitvoering van personeelsbeleid en het leiding geven aan een tweetal locaties, bestaande uit teamleiders zorg en welzijn, facilitair en een geestelijk verzorger en indirect aan zo’n 220 medewerkers. Deze locaties lopen goed en zijn stabiel. Wegens de werving van een nieuwe vaste medewerker voor deze functie is een interim invulling aan de orde.

Functie-eisen

Een interim zorgmanager die verantwoordelijk is voor de tijdelijke aansturing van een tweetal woon-zorglocaties. Een bedrijfsmatig en mensgerichte zorgmanager die sensitief is, gericht op samenwerking en die weet te verbinden. Iemand die draagvlak creert op grond van kennis, kunde en persoonlijk (coachend) leiderschap.
Ervaring als interim manager binnen de ouderenzorg is gewenst.

Arbeidsvoorwaarden

Duur opdracht: 4 dagen per week, 3 à 4 maanden.

Tarief in overleg

Standplaats

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen