Ondernemende consultant die gaat voor nieuw leiderschap in de zorg bij Movimento!


OrganisatieWie zijn wij:
Movimento is hèt werving en selectie bureau dat leiders bemiddelt in de zorg. Wij hebben een heldere visie op leiderschap en wij zijn een inspirerende gesprekspartner voor klant en kandidaat. We binden en boeien leiders die werken vanuit passie en die met beide benen op de grond staan. Leiders die met een scherpe visie en inzicht organisaties naar een hoger plan tillen. We werken vanuit een monumentaal pand in Zeist met een team van 15 bevlogen professionals om de zorg in Nederland van een hoogwaardige kwaliteit te laten zijn.

Functieomschrijving

Als consultant ben je de inspirerende gesprekspartner die voor onze diverse opdrachtgevers in de zorg op zoek gaat naar authentieke en gepassioneerde performance managers en bestuurders; mensen die organisaties in beweging kunnen brengen. Daarnaast ben je ook een stevige gesprekspartner die onze opdrachtgevers adviseert en begeleidt op het gebied van leiderschap, werving- en selectie trajecten en interim opdrachten. Je initieert, adviseert, en begeleidt de opdrachtgever gedurende het proces en je zorgt voor een optimale samenwerking samen met de betrokken recruiters.

Je bent een betrokken type met lef om te veranderen. Een ondernemende consultant die intrinsiek gemotiveerd is om organisaties van de juiste leiders te voorzien.

Functie-eisen

  • Afgeronde hbo/wo-opleiding en een aantal jaar werkervaring als consultant in de dienstverlening;

  • Iemand die graag meebouwt en bijdraagt aan de doelstellingen en de groei van Movimento;

  • Ondernemende houding met passie voor de zorg;

  • Ervaren in het opbouwen, ontwikkelen en onderhouden van relaties;

  • Samenwerkingsgerichtheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

  • Effectieve en pragmatische houding;

  • Van nature een goed inlevingsvermogen, interesse in mensen en met een goed gevoel voor humor.

Arbeidsvoorwaarden

Een zelfstandige, uitdagende functie bij een leidende speler in de (zorg)markt die gemotiveerd is onderdeel uit te maken van ons team. Ons team van ervaren consultants en recruiters is eager en staat voor kwaliteit en eigenheid. Samen komen wij tot een goed resultaat en met elkaar delen wij de behaalde resultaten. Er heerst bij ons een open en prettige werksfeer waarin eigen initiatief en inbreng mogelijk is en wordt gewaardeerd.
De functie is zowel in te vullen vanuit eigen ondernemerschap als in dienstverband. In beide situaties maak je echt onderdeel uit van een hecht team!

Wanneer je je herkent in dit profiel, reageer je hopelijk snel!

Standplaats

Zeist

Solliciteren

Wil je meer weten:
Bel dan met Gisela Veldkamp, recruiter bij Movimento, via 030-7115611.
Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Klik hier om te solliciteren

Delen