Leuke bijbaan binnen Recruitment bij Movimento (1-2 dg p/w)


OrganisatieWie zijn wij:
Wij zijn hèt werving en selectie bureau dat leiders bemiddelt in de zorg. Ons team bestaat uit partners, consultants, recruiters en een drietal dames op officemanagement. Een groep mensen met ieder een eigen enthousiaste persoonlijkheid wat ervoor zorgt dat we een leuke club collega’s hebben. Naast dat er hard gewerkt wordt, heerst er een open en informele sfeer. Ons kantoor bevindt zich in Zeist.

Functieomschrijving

Wie ben jij:
Wil jij een steentje bijdragen bij het zoeken naar een nieuwe bestuurder, manager of teamleider voor een zorgorganisatie? Momenteel zijn wij op zoek naar jong talent dat graag naast zijn of haar studie werkervaring wil opdoen, lekker wil bijverdienen en ons team wil ondersteunen voor twee dagen per week. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de recruitmentbranche, want wij leren het je graag! Ben jij leergierig en wil jij graag een kantoor bijbaan naast je fulltime studie? Het kan bij ons en staat super goed op je CV!

Hoe ziet je werkdag er uit?
Als je binnenkomt pak je je kopje koffie en praat je even bij met het officemanagement. Het is een kort gesprek, want de telefoon gaat. Het blijkt een klant die graag een afspraak in wil plannen met een consultant en omdat jij het overzicht hebt, snel kunt schakelen en de agenda van deze consultant beheert, weet je precies waar je deze afspraak in kunt plannen. Vervolgens vraagt je collega recruiter of je hem kan ondersteunen met het schrijven van een wervende vacaturetekst. Met jouw sterke schrijf- en communicatie skills is dit voor jou geen probleem. Tegelijkertijd beantwoord je de binnengekomen mails en telefoontjes, beoordeel en verwerk je CV’s van potentiele kandidaten en plan je gesprekken in bij je collega’s. Daarnaast sla je belangrijke informatie op in het systeem en zorg je ervoor dat je helemaal bij bent. Je dag is heel afwisselend en echt “never a dull moment”. Je ondersteunt de directie met het voorbereiden van hun salesafspraken, helpt je collega recruiters met het uitzetten van vacatures en bereid voor het secretariaat Excel lijsten voor. Kortom: tijdens je werkdag rinkelt de telefoon, stromen de mails binnen, komen je collega’s met vragen, maar bied jij ondersteuning en houd je het hoofd koel.

Functie-eisen

Wij vragen:
 Minimaal HBO en/of academisch werk en denkniveau;
 Iemand die minstens voor twee dagen per week beschikbaar is en woonachtig in Zeist of omgeving;
 Een leergierig en nieuwsgierig iemand;
 Goede communicatieve skills in woord en geschrift, bellen voelt voor jou als appen en je schrijft makkelijk en in goed Nederlands;
 Originaliteit en winnaarsmentaliteit;
 Samenwerkingsgerichtheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 In staat werkprocessen efficiënt in te zetten en het hoofd koel te houden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Movimento is een leidende speler in de markt en biedt een verantwoordelijke en veelzijdige functie aan waarin jij de kneepjes leert van het recruitersvak. Je werkt samen met een professioneel en divers team van ervaren recruiters en consultants en zij zijn meer dan bereid om jou dingen te leren en je te helpen. Je hoeft nog geen ervaring in het recruitersvak te hebben, want wij leren het je graag! Movimento is flexibel en denkt graag met je mee in tijden van tentamens en deadlines en bied je in de zomervakanties wat meer uren. Wil jij naast je studie wat bijverdienen, werkervaring opdoen en jezelf ontwikkelen? Kom dan werken bij ons en solliciteer!
Indicatie van het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Standplaats

Zeist

Solliciteren

Wil je meer weten:
Bel dan met Gisela Veldkamp, recruiter bij Movimento, via 030-7115611.
Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Klik hier om te solliciteren

Delen