Manager Expertisecentrum bij de Swinhove Groep


OrganisatieAl jarenlang biedt de Swinhove Groep (thuis)zorg en behandeling aan senioren, vanuit haar visie “thuis bij de Swinhove Groep”. Deze visie staat centraal in de zorg voor de cliënten. Gestoeld op de kernwaarden Dichtbij, Betrouwbaar en Gastvrij werken ruim 600 medewerkers en tevens ruim 600 vrijwilligers samen om de kwaliteit van leven van de cliënt te optimaliseren.
2017 was een jaar waarin continue verbeteren centraal stond. De implementatie van het kwaliteitskader verpleeghuiszorg heeft hier zeker ook een rol in gespeeld. Een tussentijdse audit voor het PREZO certificaat heeft geresulteerd in behoud van alle certificaten! Dagelijks zetten de medewerkers zich met hart en ziel in, voor de ruim vierhonderd cliënten, die op een van de vijf eigen locaties wonen of revalideren in het zorghotel.

Het Expertisecentrum van de Swinhove Groep biedt met zo’n twintig medische en paramedische experts - waaronder specialisten ouderengeneeskundige, psychologen, ergo- en fysiotherapeuten, een logopedist, een diëtist - gerichte hulp aan cliënten binnen de locaties en aan cliënten thuis. De verschillende disciplines werken nauw samen en hanteren een multidisciplinaire aanpak. De komende jaren zal gewerkt worden naar een krachtig en kwalitatief hoogstaand Expertisecentrum dat zich uitstekend heeft gepositioneerd in Zwijndrecht en omgeving. Wegens vertrek van het Hoofd Expertisecentrum, is per direct een vacature ontstaan.

Functieomschrijving

Je bent als Manager Expertisecentrum direct onder de Manager wonen, zorg en behandeling gepositioneerd en verantwoordelijk voor de medische- en paramedische experts. Je bent duidelijk het boegbeeld van het Expertisecentrum; zowel intern als extern. Je zorgt voor een goede samenhang en cohesie tussen de zorgprofessionals en kan goed de vertaalslag maken van inhoud naar zorgprocessen. Je bent een ondernemer en verbinder, zichtbaar en duidelijk en bezit coachend leiderschap.

Functie-eisen

De kerntaken
- Samen met de professionals van het Expertisecentrum de slag maken van zorgaanbieder naar zorgondernemer;
- Je bent in staat om mensen te bewegen mee te denken in veranderingen en te begeleiden in de veranderingen;
- PDCA-cyclus invoeren en bewaken;
- Coachend leidinggevend aan zorgprofessionals en samenhang/cohesie creëren;
- Verantwoordelijk voor zorgprocessen en financiering.
Kerncompetenties en functie-eisen
- HBO-/WO niveau;
- Kennis van en ervaring met aansturing van zorgprofessionals;;
- Aantoonbare werkervaring met soortgelijke transities van zorgaanbieder naar zorgondernemer;
- Je gaat makkelijk het gesprek aan; een stevige persoonlijkheid met relativeringsvermogen en politieke sensitiviteit;
- Je beschikt over realisatiekracht en probleemoplossend vermogen;
- Empathisch vermogen en overtuigingskracht.
- Zelfstandig kunnen werken, daadkracht, nauwgezet en een goede dosis energie en het leuk vinden om te bouwen, ontwikkelen en ondernemen;
- Zorginhoudelijke ervaring is niet vereist.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de manager die deze kwaliteiten meebrengt heeft de Swinhove groep een passende honorering. Je kunt rekenen op een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die bij een rol als deze passen.

De functie betreft 32 -36 uur per week. In eerste instantie wordt een contract van een jaar aangeboden. De intentie wordt uitgesproken te verlengen voor onbepaalde tijd.

Standplaats

ZWIJNDRECHT

Solliciteren

Voor de werving en selectie van deze belangrijke functie werkt Swinhove samen met Movimento.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kees Grote Ganseij van Movimento op 030 7115611. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur via onderstaande sollicitatiebutton.

Reageren kan tot en met zondag 21 oktober a.s.
De selectiegesprekken bij Movimento zullen plaats vinden in de week van 22 oktober. Begin november wordt de procedure doorlopen bij de Swinhove Groep. Het streven is om de procedure af te ronden voor 1 december 2018.

Klik hier om te solliciteren

Delen