Manager Bedrijfsvoering bij 's Heeren Loo (reactietermijn verstreken)


Organisatie’s Heeren Loo zet zich in voor de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperkingen en hun verwanten, zodat zij een zo goed mogelijk leven leiden. De cliënten met een beperking staan op nummer één. Iedereen binnen ’s Heeren Loo draagt hier op zijn of haar eigen manier een steentje aan bij en werkt daarbij in de driehoek: cliënt – verwant – zorgprofessional (bekijk deze video om een indruk te krijgen). Vanuit de uitgangspunten goede zorg, mooi werk en duurzame bedrijfsvoering levert de manager bedrijfsvoering hieraan een bijdrage.

Functieomschrijving

Deze functie betreft een nieuwe functie binnen de organisatie, die als eerste binnen de regio Apeldoorn vorm zal krijgen. Regio Apeldoorn is een grote en complexe regio, aangestuurd door een directeur en 22 managers zorg, met een omzetvolume van ruim 80 miljoen. Als manager bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de organisatorische ondersteuning van de managers zorg en de regiodirecteur bij het uitvoeren, evalueren en verbeteren van de bedrijfsmatige taken. Cruciaal is de duurzame bedrijfsvoering waar je dagelijks mee bezig zal zijn.

Daarnaast stuur je een aantal organisatieonderdelen aan, waaronder de zorgadministratie en aanverwante processen. Je rapporteert rechtstreeks aan de regiodirecteur en bent op het gebied van bedrijfsvoering de rechterhand met gedelegeerde taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Samen met de HR-adviseurs en de regiocontroller, vorm je een belangrijk samenwerkingsverband rondom de regiodirecteur. Je maakt deel uit van het MT en neemt, indien nodig, de regiodirecteur waar op going concern niveau van de regio.

Kerntaken

  • Gedelegeerde verantwoordelijkheid van de regiodirecteur t.o.v. duurzame bedrijfsvoering, ‘Topzorg’ en goed werken;

  • Ondersteunen van de managers zorg t.a.v. financiën en bedrijfsvoering en de afgesproken doelstellingen behalen;

  • Actieve samenwerkingsrelaties en advisering binnen het MT van de regio en het onderdeel bedrijfsvoering;

  • Verzorgen van voortgangsrapportages;

  • Kaders vanuit het landelijk concern vertalen naar de regio;

  • Processen LEAN inrichten;

  • Desgevraagd deelname aan projecten op concern niveau.

Functie-eisen

Je hebt een bedrijfskundige achtergrond en hebt kennis van bedrijfsvoering, processen en financieringsstromen in de zorg. Je bent ervaren in organisatieontwikkelingsprocessen en in staat op ondersteunende, reflectieve en coachende wijze leidinggevenden en collega’s te coachen in deze complexe, professionele organisatie. Je samenwerkingsgerichtheid, oplossingsgerichtheid, hands-on-mentaliteit en reflecterend vermogen maken dat je samen met de managers en regiodirecteur de doelstellingen weet te behalen. Je hebt kennis van projectmatig werken, bent resultaatgericht, vasthoudend en in staat om kritische vragen te stellen. Ook speel je een belangrijke rol in de organisatiebrede leiderschap-, team- en organisatieontwikkeling. Op heldere en transparante wijze draag jij bij aan het succes van de regio, met een gezonde dosis humor.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 36 uur per week, gewaardeerd in FWG 65 (minimaal € 3.505,- – maximaal
€ 5.296,- bruto per maand) conform cao Gehandicaptenzorg. In eerste instantie wordt een contract van een jaar aangeboden, met de intentie je voor langere duur aan de organisatie te verbinden.

We zijn op zoek naar kandidaten met de ambitie om zich op termijn verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Je ambitie en potentieel worden gezien en persoonlijke groei wordt gestimuleerd en op maat ondersteund.

Standplaats

Apeldoorn

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen