Teamleider polikliniek (32 – 36 uur) (reactietermijn verstreken)


Organisatie

Het beste ziekenhuis van Nederland is op zoek naar een

Teamleider polikliniek (32 – 36 uur)
Het Beatrixziekenhuis is een compleet basisziekenhuis met locaties in Gorinchem en Leerdam. Het ziekenhuis is eind 2017 voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot het beste ziekenhuis van Nederland (AD, 5 nov 2017). Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg; veilig, snel, kleinschalig, betrokken en dichtbij. Het ziekenhuis beschikt over moderne medische voorzieningen en een breed aanbod van specialismen – met uitzondering van thoracale chirurgie, neurochirurgie en allergologie – is vertegenwoordigd. Het Beatrixziekenhuis maakt deel uit van Rivas Zorggroep, een ketenorganisatie met bijna alle vormen van zorg.

Functieomschrijving

De Raad van Bestuur Rivas en de directie van het Beatrixziekenhuis voorzien de komende jaren dat de uitwerking van het concept “De juiste zorg op de juiste plaats” door overheid en zorgverzekeraars verder zal worden gestimuleerd. Dit betekent voor Rivas dat zij een uitgebreide samenwerking zal zoeken met andere zorgverleners waarin met alle zorgsoorten de zorg voor de patiënt geoptimaliseerd wordt. Hierbij zullen regionale en landelijke netwerken een belangrijke rol spelen. Rivas heeft de ambitie het keten-denken verder te ontwikkelen en hierbij over de grenzen van de eigen organisatie heen te kijken.

Voor het Beatrixziekenhuis betekenen deze ontwikkelingen verschuiving van zorg van klinisch naar poliklinisch maar ook naar de eerste en nulde lijn of naar andere zorginstellingen. Dit brengt de noodzaak met zich mee om continu aandacht te hebben voor het efficiënt en effectief inrichten van de processen voor onze patiënten. Daarbij creëren zij kansen door een andere rol aan te nemen in het netwerk waar de zorg geboden wordt.

In het realiseren van de hiervoor genoemde ambities is de teamleider polikliniek verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en een goede kwaliteit van dienstverlening. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met medisch specialisten en andere teamleiders. De functie kent een grote focus op (zorg)logistieke processen waarbij de planning van patiënten op de polikliniek de komende periode van aanbodgestuurd naar vraaggestuurd zal moeten worden ingericht. Je signaleert knelpunten en neemt initiatief voor ideeën over andere werkwijzen, waardoor servicegerichtheid, processen en onderlinge samenwerking beter verlopen. Je ontvangt hiërarchisch leiding van het bedrijfshoofd ambulant zorgbedrijf en je geeft leiding aan verschillende poliklinieken waar onder andere medisch secretaresses, doktersassistenten en verpleegkundigen werkzaam zijn.

Functie-eisen

Een teamleider polikliniek bij Rivas Zorggroep beschikt over:
 een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting management, bedrijfskunde en/of (zorg)logistiek;
 uitstekend bedrijfsmatig inzicht en analytisch vermogen;
 ruime ervaring met het inrichten en aansturen van zorglogistieke processen;
 uitstekende leidinggevende capaciteiten;
 ruime ervaring met het werken in een multidisciplinaire omgeving waarbij sprake kan zijn van tegengestelde belangen;
 uitstekende verbindende en communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

 een passend salaris volgens de CAO Ziekenhuizen;
 een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een ICT regeling en fietsplan.

Standplaats

Gorinchem

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen