Directeur ADL assistentie a.i. (reactietermijn verstreken)


Organisatie

Fokus verzorgt als enige landelijke organisatie de assistentieverlening in zogenoemde ADL-clusters (Fokusprojecten). Fokus telt 99 projecten. Een Fokusproject bestaat uit 12 tot 20 Fokuswoningen en een ADL-eenheid. De Fokuswoningen liggen verspreid in de woonwijk.
Per Fokusproject is een ADL-team van ongeveer 20 ADL-assistenten actief. Per 5 a 6 Fokusprojecten is één manager ADL-assistentie werkzaam. Hij of zij geeft op afstand leiding aan de zelforganiserende ADL-teams. De managers ADL-assistentie vallen onder een directeur ADL-assistentie. De algemene leiding van Fokus is in handen van de voorzitter van de raad van bestuur.
Voor de regio Zuid (Noord-Brabant en Limburg) zoeken wij een tijdelijke directeur ADL assistentie. Deze directeur stuurt zo’n 7 managers aan en zo’n 30 clusters van ADL woningen.

Functieomschrijving

De interim functie is gericht op het bevorderen van de kwaliteit van dienstverlening, door focus op die clusters waar het nu niet goed gaat (door bijv. arbeidsmarktproblematiek of grote zorg behoefte bij cliënten, soms GGZ problematiek).
We zoeken daarom iemand die soepel en benaderbaar is in de communicatie, en een verbindende stijl van leidinggeven heeft.
Een natuurlijke balans vinden tussen zelf instappen als het nodig is danwel met de teams en de manager een plan opstellen om de kwaliteit te verbeteren en als het kan juist afstand te houden.
De mate van volwassenheid in de teams in regio zuid is erg groot. Maatwerk in de managementstijl mag daardoor niet alleen, moet zelfs!

Functie-eisen

Wij zoeken kandidaten die:

  • Bekend zijn met de principes van zelforganisatie;

  • Bekend zijn met de dilemma’s van zelforganisatie;

  • Relevant leidinggevende ervaring;

  • Verpleegkundige achtergrond is een pre, geen must.


Start en duur: per z.s.m. (uiterlijk 1-9) voor 4 dagen per week tot einde jaar.

Ondanks dat de informatie hierboven beschreven summier is, kunnen wij momenteel niet meer met je delen.

Arbeidsvoorwaarden

Standplaats

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen