Interim Teamleider Jeugdgezondheidszorg (reactietermijn verstreken)


Organisatie

Jeugdgezondheidszorg richt zich op de gezondheid, het veilig opgroeien en het ontwikkelen van een gezonde leefstijl van kinderen tot 18 jaar. Dit als basis voor een gezonde toekomst. Ouders / opvoeders kunnen vertrouwen op de juiste zorg, deskundig advies en begeleiding bij de zorg, opvoeding en ontwikkeling.

De JGZ wordt uitgevoerd vanuit de consultatiebureaus, op scholen en in samenwerking met andere organisaties en hulpverleners zoals huisartsen, ziekenhuizen, peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties, Centra voor Jeugd & Gezin en de lokale sociale teams en/of jeugdteams.

Functieomschrijving

Voor Rivas kortdurende zorg zoeken we voor het onderdeel Jeugdgezondheidszorg een Teamleider ad interim. Hij/zij geeft leiding aan een team van 35 personen. Samen met 3 andere teamleiders bedienen zij de regio Hoeksche Waard, Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. De interimmanager zal zich vooral bezig houden met de westkant van Gorinchem. Deze opdracht zal zich meer gaan richten op de planningsvraagstukken in het team, medewerkers vragen en teamzaken en minder op de contractonderhandelingen bij de gemeentes.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiast en ondernemend persoon met relevante werkervaring in de zorg. Iets voor jou of ken je iemand? Laat het ons weten!

Arbeidsvoorwaarden

Inzet: 24-32 uur per week
Duur: 3 maanden
Standplaats: westkant van Gorinchem
Tarief: max. €70,- per uur
Start: z.s.m.
Selectiegesprekken zijn in de week van 16 juli.

Standplaats

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen