Zorgmanager Zorg Thuis & Dagvoorzieningen


Organisatie

Functieomschrijving

Ben jij die ondernemende, toegankelijke, veranderingsgezinde en coachende leidinggevende, die resultaten weet te bereiken, buiten bestaande structuren kan denken en beschikt over een gezond zelf reflecterend vermogen dan ben jij de aangewezen persoon om bij ons te komen werken!

Positionering in de organisatie
De functie zorgmanager Zorg thuis en dagvoorzieningen is een nieuwe functie. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en stuurt een zorgeenheid aan, bestaande uit Zorg Thuis en Dagvoorzieningen in de omgeving van Geldermalsen en Tiel. De aansturing van de zorgteams valt binnen het organisatieprincipe van eigenaarschap in teams binnen kaders en spelregels. Je bent in hoge mate flexibel en kunt coachend leidinggeven, afgestemd op de taakvolwassenheid van de zorgteams. Je participeert in een team van zorgmanagers bestaande uit 7 intramurale managers en 1 extramurale manager (vacature).

Wat ga je doen?
Als zorgmanager Zorg Thuis en Dagvoorzieningen geef je op een coachend, resultaatgerichte wijze leiding. Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting van de teams, het realiseren van productieafspraken en de borging van de kwaliteit van zorg en het zorgaanbod. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de regio gebonden activiteiten, de inbedding van de organisatie in de lokale omgeving van de zorgeenheid, onderhoud je relevante externe contacten en ben je verantwoordelijk voor een aantal SZR-brede portefeuilles. Dit alles binnen de kaders van het met de directie afgesproken managementcontract.
SZR Zorg Thuis biedt zorg aan ongeveer 100 cliënten. Deze cliënten maken gebruik van huren met zorg (MPT / VPT) binnen de locaties van SZR of wonen zelfstandig in de wijk.
Het betreft 4 teams; thuiszorg team in Tiel, thuiszorg team in Geldermalsen, medewerkers huur Walstede en eind 2018 medewerkers huur Beesd. De teams bestaan uit ca. 8 tot 12 medewerkers
Daarnaast geef je leiding aan de Dagvoorziening in Tiel, Geldermalsen, Beesd en Ophemert. De samenwerking tussen de diverse teams wordt verder uitgebouwd.

SZR, een organisatie in verandering
SZR is volop in beweging. Om kwaliteit van zorg te blijven leveren die passend is bij eigen regie van de cliënt en om financieel gezond te blijven is het werkprogramma SZR 2020 gestart. De doelstellingen van dit werkprogramma is de zorg te vernieuwen, continu te verbeteren, en met minder geld rond te komen.
Om dit werkprogramma te realiseren zijn 5 doelstellingen geformuleerd, deze zijn:

 • Bij SZR voelt iedere cliënt zich als uniek persoon gezien, gehoord en ondersteund

 • Medewerkers van SZR leren permanent en verbeteren continu. De kwaliteit van welbevinden, zichzelf als professional en het functioneren van de organisatie

 • De ondersteunende diensten ontzorgen de zorg

 • De organisatie is financieel gezond met efficiënte werkprocessen en korte lijnen zodat zoveel mogelijk geld en aandacht ten goede komt aan de cliënt

 • De werkcultuur van SZR kenmerkt zich door gelijkwaardigheid, vertrouwen, samenwerking, resultaatgerichtheid, eigenaarschap en verantwoordelijkheid.


Functie-eisen

 • Functioneren op minimaal HBO niveau

 • Managementopleiding op HBO niveau

 • Ervaring als manager in de thuiszorg is een harde eis

 • Meerjarige ervaring in een leidinggevende functie

 • Kennis m.b.t. beleidsvorming, processen en procedures gericht op bedrijfsvoering

 • Het kunnen vertalen van ontwikkelingen in de zorg naar toepassingsmogelijkheden in de organisatie.


Arbeidsvoorwaarden

Het maken van een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. De functie Zorgmanager is ingeschaald in FWG 60 van de cao VVT.

Standplaats

TIEL

Solliciteren

Reageren kan tot en met 24 juni 2018. Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Arjan Brandwijk via 030-7115611

Klik hier om te solliciteren

Delen