Interim manager Bedrijfsvoering Ziekenhuis


Organisatie

Ziekenhuis in het noorden van ons land, geaccrediteerd voor ziekenhuiszorg-, verpleeg-, revalidatie-, en oudernzorg. Samen met andere zorgpartners wordt zo optimaal mogelijk zorg geleverd.

Functieomschrijving

De ziekenhuizen en care-locaties hebben te maken met een constant veranderende zorgmarkt in een vergrijzende regio. De manager bedrijfsvoering ziet kansen ziet en weet deze te vertalen naar de werkomgeving. Hij/zij stuurt samen met de medisch managers een 3-tal RVE’s aan. De belangrijkste opdracht , naast de lijnverantwoordelijkheid, is de implementatie en afronding van het fusieproces: harmoniseren, standaardiseren en versterken van de samenwerking.
Je valt als manager bedrijfsvoering rechtstreeks onder de raad van bestuur.

Functie-eisen

Je beschikt over ziekenhuiservaring op het vlak van het doorvoeren van veranderingen, ervaring als manager bedrijfsvoering en financieel goed onderlegd.
Je bent WO opgeleid (bedrijfs- of bestuurskundig) en hebt aantoonbare ervaring in een complexe zorgorganisatie.
Je bent een People manager met coachende leidinggevende stijl die ook op afstand goed kan aansturen. Communicatief sterk, hebt lef en durft buiten gebaande paden kan te denken en te handelen.

Belangrijk is dat je beschikt over creativiteit en ondernemerschap en je bent sociaal en financieel sterk onderlegd!

Arbeidsvoorwaarden

Voor de opdracht geldt dat deze in te vullen is op interimbasis, de hoogte van honorering is nog nader te bespreken.

Standplaats

Solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag je actuele CV met bondige motivatie, uiterlijk woensdag 16 mei 17.00 uur via de reactiemogelijkheid hieronder.

Klik hier om te solliciteren

Delen