Manager Financiën & Control bij Carintreggeland (reactietermijn verstreken)


Organisatie


Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen!
Het verhaal van iedere cliënt is het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal biedt Carintreggeland passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de cliënt, binnen mogelijkheden die de cliënt heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. Men sluit daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de cliënt aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Om de regie bij de cliënt te laten is het ook nodig dat de medewerkers zo veel mogelijk de regie over hun eigen werk hebben. Carintreggeland gaat daarom uit van de professionaliteit van iedere collega en geeft vertrouwen en verantwoordelijkheid. Ook de ondersteunende functies voegen vanuit hun professionaliteit waarde toe aan het leven van alle cliënten. Zij doen dit door ondersteunend te zijn aan het primaire proces.

Functieomschrijving

Je biedt op een coachende wijze ondersteuning/leiding aan de verschillende teams als financiële administratie, planning & control, cliëntenadministratie & registratie, salarisadministratie om de ontwikkeling van de medewerkers te stimuleren met als resultaat kwaliteit van dienstverlening. Het betreft ongeveer 27 fte.

Je draagt bij en ziet toe op verbinding tussen het strategische en financieel beleid en je zorgt daarbij voor een soepel lopende planning & control cyclus, inclusief begrotingen, periodieke managementinformatie, verslaggeving en (externe) verantwoording. Je toetst de kwaliteit van processen en informatie, ziet toe op de (toekomstige) financiële situatie van de organisatie en signaleert daarbij, gevraagd en ongevraagd, de belangrijke risico’s.

Je bent een zakelijk businesspartner voor de Raad van Bestuur en je vertegenwoordigt Carintreggeland in de contacten met de financiers. Je onderhoud je relatie met de Raad van Toezicht. Je rapporteert aan de Raad van Bestuur.

Carintreggeland biedt

 • Een functie voor 36 uur per week die je uitdaagt te functioneren binnen verschillende perspectieven in een open, dynamische en vooral erg leuke zorgorganisatie voor de duur van 1 jaar met de intentie van een vaste aanstelling.

 • Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden om zaken op te pakken, ontplooien van nieuwe initiatieven en ideeën uit te werken.

Functie-eisen

Jij bent

 • Een sociaal intelligent, integer persoon die in staat is om de medewerkers in hun kracht te zetten en te stimuleren in hun ontwikkeling;

 • Een strategische partner die mensen op alle niveaus verbindt en met hen de juiste informatie deelt die nodig is om gewenste resultaten te kunnen behalen;

 • Een creatieveling die tegelijkertijd oplossingsgericht, geordend en analytisch werkt en een goed ontwikkeld vermogen heeft om te abstraheren en te detailleren;

 • Een procesmatig onderlegde persoon die in staat is om sturing te geven aan processen, gericht op kwaliteit, efficiency en resultaat;

 • Een servicegerichte collega die er genoegen aan beleeft wanneer hij of zij anderen laat excelleren.


Jij hebt
 • Communicatieve, coachende en luistervaardigheden;

 • Kennis van, visie op en ervaring met zorgfinanciering en het verbinden van de financiering met de zorg;

 • Een academisch opleidingsniveau; bedrijfseconomisch en of bedrijfskundig;

 • Affiniteit met ICT en informatiemanagement;

 • Een sterke affiniteit met zorgprofessionals en een intrinsieke motivatie om een bijdrage te leveren van de verbetering van de (ouderen)zorg.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 36 uur per week voor de duur van 1 jaar met de intentie van een vaste aanstelling.
Beloning vindt plaats binnen de Cao VVT en zal passen bij de ervaring en kennis die je mee brengt. We belonen goed en realistisch.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als onder andere een IPad, telefoon en mogelijkheden voor opleiding om je kennis up to date te houden.

Standplaats

Hengelo

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen