Movimento-zorg.nl

Coach bij Juzt (reactietermijn verstreken)


OrganisatieVoor Juzt, een organisatie in de jeugdhulpverlening, vrouwenopvang en opvang voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen zijn we op zoek naar een coach.

De organisatie zit midden in een transitie, waarbij voor een nieuw organisatiemodel gekozen is. De cliënt en het gezin/systeem dienen optimaal bediend te worden, waarbij de veiligheid en het welzijn van de cliënt het uitgangspunt zijn. Hiertoe dient een werkklimaat gecreëerd te worden waarin veiligheid, kwaliteit en een efficiënte en effectieve inzet van de capaciteit centraal staan.

De coach biedt ondersteuning aan de clustermanager bij de realisatie van een effectieve, efficiënte en kwalitatieve personele inzet. De coach wordt ingezet om het functioneren van de medewerkers in het primair proces als autonoom professional te vergroten. Hierbij richt de coach zich op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerker(s). Dit kan op individuele basis of in teamverband. De coach kan op meerdere afdelingen/locaties ingezet worden. De coach heeft geen leidinggevende en/of zorg inhoudelijke bevoegdheden.

De coach valt hiërarchisch onder de manager hulpverlening. De coach ontvangt functioneel leiding van de clustermanager van het cluster waar hij/zij op dat moment is ingezet.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
1) De Coach biedt ondersteuning en begeleiding, zodanig dat de medewerkers in het primair proces als autonoom professional kunnen functioneren, zich blijven ontwikkelen en zo het gewenste behandelresultaat gerealiseerd kan worden;
2) Adviseren (gevraagd en ongevraagd) en signaleren, zodanig dat de bedrijfsvoering optimaal ten uitvoer gebracht wordt en de organisatiedoelen worden gerealiseerd.

Functie-eisen

Je bent goed in staat om de medewerkers van het cluster waarin je werkzaam bent te inspireren, motiveren, spiegelen en confronteren om een ontwikkeling op gang te brengen en te houden. Daarnaast stimuleer je de samenwerking tussen collega’s door hen gebruik te laten maken van elkaar kwaliteiten.
Je bent in staat om, onder andere door voorbeeldgedrag, bij te dragen aan een cultuur waar men elkaar kan aanspreken op gedrag en resultaten.

Om dat te kunnen doen beschik je over:
• Minimaal een relevante afgeronde HBO+ opleiding.
• Kennis van en ervaring met coachen, op individueel en groepsniveau.
• Kennis van en ervaring met diverse coaching stijlen en methoden.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime functie, inschaling vindt plaats conform de CAO Jeugdhulpverlening schaal 9 (maximaal € 3.665,68 bruto per maand).

Standplaats

BREDA

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen