Clusterleidinggevende intramurale zorg ad interim (reactietermijn verstreken)


Organisatie

Voor Alrijne Verpleeghuizen, onderdeel van Alrijne Zorggroep, zijn wij op zoek naar een clusterleidinggevende intramurale zorg voor Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen aan den Rijn.

Functieomschrijving

De organisatie maakt een ontwikkeling door waarbij de huidige functie van clusterleidinggevende in de nabije toekomst komt te vervallen en het aantal leidinggevenden wordt teruggebracht tot 6 teamleiders, met een grotere span of control en meer kwaliteiten op tactisch niveau. Teams krijgen meer professionele ruimte. Dit proces dient zorgvuldig te worden begeleid. Daarnaast worden dit jaar regieverpleegkundigen aangesteld.

Vooruitlopend op de beweging naar meer autonomie van de teams en benoeming van teamleiders is er, doordat de huidige clusterleidinggevende intern elders aan de slag gaat, behoefte aan de inzet van een tijdelijk leidinggevende voor in eerste instantie 24 uur per week tot einde van het jaar. Deze leidinggevende krijgt de verantwoordelijkheid voor de aansturing van 3 PG woningen en ongeveer 20 FTE.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar kandidaten op het niveau teamleider of clusterleider, die ervaring in de intramurale zorg combineren met ervaring met de beweging naar meer regelruimte in het primaire proces.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de opdracht geldt dat deze in te vullen is op interimbasis of door middel van een tijdelijk loondienstverband. De formele inschaling van deze functie valt nu in FWG 55. Voor een tijdelijke invulling is de hoogte van honorering nog nader te bespreken.

Standplaats

Alphen aan den Rijn

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen