Interim Recruiter zorgmanagement (3 d/pw) voor 4-6 maanden


Organisatie

Ben jij de enthousiaste, vasthoudende interim recruiter met flair? En heb jij een innovatieve kijk op online recruitment? Dan zijn we naar jou op zoek!

Movimento is hèt bureau dat leiders bemiddelt in de zorg. Wij hebben een heldere visie op leiderschap en wij zijn een inspirerend gesprekspartner voor klant en kandidaat. We werken met een team van 15 bevlogen professionals om, samen met onze opdrachtgevers, de zorg in Nederland van een hoogwaardige kwaliteit te laten zijn.
Ter overbrugging van een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een enthousiaste recruiter.

Functieomschrijving

Als interim recruiter ben je o.a.verantwoordelijk voor de werving van de juiste zorgmanager voor zowel vaste als interim functies. Je werkt samen in een hecht team van recruiters en het is jouw taak is om het hele recruitmentproces op te pakken, waarin je je creativiteit en resultaatgerichtheid goed kwijt kunt. Dit betekent dat je, na een korte inwerkperiode, in staat bent om zelfstandig alle werkzaamheden op het vlak van recruitment uit te voeren. Je werkzaamheden bestaan uit meer dan het opstellen en uitzetten van de vacature; vanaf het begin ben je betrokken door samen met een consultant te sparren over het profiel en de in te zetten middelen en tactieken. Natuurlijk zorg je voor een goed lopend wervingsproces en je communiceert proactief de status naar de betreffende stakeholders en kandidaten. Jij zorgt voor een juiste ‘candidate expierience’.

Je beschikt over een creatieve geest en je hebt goede kennis van arbeidsmarktcommunicatie! Je bent thuis in het inzetten van slimme recruitment oplossingen, en denkt mee over efficiënte werkprocessen.

Functie-eisen

  • Online recruitmentervaring en het werken met social media;

  • Originaliteit en winnaarsmentaliteit;

  • In staat werkprocessen efficiënt in te zetten;

  • Iemand die eenvoudig schakelt tussen strategische en operationele werkzaamheden;

  • Ervaring met RIS (pré).

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je je herkent in dit profiel, reageer je hopelijk snel!
Indicatie van het tarief is maximaal €70,- per uur e.e.a. afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.
Je bent beschikbaar op de woensdag, overige werkdagen zijn in overleg.

Standplaats

Zeist

Solliciteren

Bij vragen kun je contact opnemen met Arjan Brandwijk of Gisela Veldkamp, twee van onze recruiters, op 030 7115611.

Als je je herkent in dit interim profiel, reageer dan zo snel mogelijk met je actuele cv en bondige motivatiebrief, of bel met ons!

Klik hier om te solliciteren

Delen