Sociaal Ondernemer Zorg bij Maasduinen (reactietermijn verstreken)


Organisatie“Maasduinen als omgeving die het leven goed maakt, waar veel te genieten is, met volop momenten die een twinkeling in de ogen geven, of je nu bewoner bent, een gast, medewerker of vrijwilliger”.

Wil jij meedenken en -bouwen aan de toekomst van deze organisatie? Die toekomst die vraagt om nieuwe vaardigheden en nieuwe rollen. Ben jij de verbindende sociaal ondernemer met drive voor de zorg een flinke dosis energie, lef, zakelijkheid en probleemoplossend vermogen?

Maasduinen is op zoek naar een nieuwe sociaal ondernemer voor haar grootste leefgemeenschap . Een stevige ondernemende functie waar JIJ aan zet bent om de gezamenlijke ingezette koers verder vorm te geven vanuit visie, waardengedrevenheid en passie.

De organisatie
Genieten, een twinkeling in de ogen, je thuis voelen en erbij horen. Dat vinden ze belangrijk bij Maasduinen. Als zorgaanbieder bouwen zij mee aan een omgeving die het leven goed maakt. Zij geloven dat het voor iedereen mogelijk is om met het ouder worden van het leven te blijven genieten. Daarom bouwen zij mee aan de omgeving die het leven goed maakt. Een rustig en veilig leven, waarbij genieten ’m vaak in de kleine dingen zit. Met momenten die een twinkeling in de ogen geven als mensen een blik uitwisselen. Je geniet van het leven als je ergens thuis bent en erbij hoort. Erkend, gehoord en gezien worden. Verbonden met de gemeenschap, ook al ben je misschien minder actief verbonden dan vroeger. Maasduinen creëert de plekken waar dat goede leven kan opbloeien. Veilig en besloten, maar tegelijk ook open en ín de wereld. Dat is een bijzondere uitdaging.

Mooie plekken laten groeien vraagt de kracht van verbinding. Die kracht wil Maasduinen graag brengen, als sociaal ondernemers die voor verbinding zorgen. De wereld, de stad, het dorp, de straat, de mensen; alles en iedereen betrokken houden bij het creëren van een fijne leefomgeving.

Samen optrekken, samen optellen tot groter en mooier. Daar gelooft Maasduinen in. Als je dat geloof met hun deelt, solliciteer dan en kijk wat er beweegt en gebeurt!

Functieomschrijving

Als sociaal ondernemer neem je initiatief en heb je een verbindende rol tussen Maasduinen en de hele leefgemeenschap Waalwijk. Daarbij ben je ècht ondernemend! Je bedenkt nieuwe producten en diensten en zoekt naar alternatieve financieringsvormen.
Daarnaast heb je de rol om anderen te inspireren tot sociaal ondernemen. Dingen uitproberen, experimenteren en nieuwe projecten vinden.
De gebouwen van Maasduinen passen bij een fijne en open woon- en leefomgeving. Alleen de Antoniushof (leefgemeenschap Waalwijk) voldoet hier nog niet aan en zal in de nabije toekomst een grondige verbouwing ondergaan. Als zorgondernemer ontwikkel je deze verbouwing samen en sluit je aan bij de toekomstige vraag naar zorg en welzijn in Waalwijk.
Als sociaal ondernemer trek je de kar binnen de leefgemeenschap. Het zorgteam bestaat uit ongeveer 200 medewerkers die wordt ondersteund en gecoacht door jou, een verpleegkundig specialist, een kwaliteitsverpleegkundige en een welzijn adviseur. Sinds kort is hier ook een HR-adviseur aan toegevoegd. Je bent iemand die hen inspireert en tot topprestaties uitdaagt.
Als sociaal ondernemer weet je vruchtbare relaties te ontwikkelen met zowel interne als externe stakeholders, zoals huisartsen, gemeente en collega zorgaanbieders. Je bent hierin proactief, respectvol, representatief en doortastend.
Dit vraagt om authentiek leiderschap van de sociaal ondernemer die in een continue sterk veranderende omgeving koersvast, resultaatgericht acteert en in verbinding is én blijft met de organisatie als geheel.

Functie-eisen

Wij zoeken een sociaal ondernemer die beschikt over:

  • Bewezen leidinggevende kwaliteiten op eindverantwoordelijk niveau binnen een dienstverlenende organisatie;

  • Een academisch denk- en werkniveau bij voorkeur in bedrijfskundige richting en kennis van vastgoed;

  • Inspirerend, ondernemend en resultaatgericht leiderschap die tot inzetbare en betrokken medewerkers leidt;

  • Verbindende kwaliteiten in de werkprocessen en gelaagdheden van de organisatie.


De gezochte sociaal ondernemer is bekend met het sociale domein, weet wat de ontwikkelingen zijn die er spelen en stuurt op samenwerking in de regio. Iemand die de verbinding zoekt, de leefgemeenschap Waalwijk op de kaart weet te zetten en deze actief profileert in het externe veld.
Die stuurt op win-winsituaties en op innovatieve en daadkrachtige wijze acteert om de organisatie toekomstbestendig te maken en te houden. Een krachtig en besluitvaardig leider die de externe veranderingen weet te vertalen en te implementeren in de organisatie. Die getuigt van visie, lef en ondernemerschap en als inspirerend leider de leefgemeenschap Waalwijk meeneemt in de benodigde transitie.
Hij/zij is een boegbeeld, communicatief, zichtbaar en toegankelijk voor een ieder. Die vertrouwen geeft en verbindt en goed aansluit bij het cultuur-verandertraject en hierin voorbeeldgedrag vertoont.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt in je functie als sociaal ondernemer vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je creativiteit en ondernemerschap te exploiteren. Je bent de spil in en het boegbeeld van de leefgemeenschap Waalwijk en maakt deel uit van het Management Team van Maasduinen. Het betreft een fulltime functie en wordt gehonoreerd conform cao en ervaring.

Standplaats

WAALWIJK

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen