Manager Relatiebeheer bij Juzt


OrganisatieContext
Voor een organisatie in de jeugdhulpverlening, vrouwenopvang en opvang voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen zijn we op zoek naar een Manager Relatiebeheer.

De organisatie zit midden in een transitie, waarbij voor een nieuw organisatiemodel gekozen is. De cliënt en het gezin/systeem dienen optimaal bediend te worden, waarbij de veiligheid en het welzijn van de cliënt het uitgangspunt zijn. Hiertoe dient een werkklimaat gecreëerd te worden waarin veiligheid, kwaliteit en een efficiënte en effectieve inzet van de capaciteit centraal staan. De Manager Relatiebeheer is in dit kader bevoegd tot het nemen van beslissingen binnen de kaders van het organisatiebeleid en wet- en regelgeving.

Functieomschrijving

De Manager Relatiebeheer kenmerkt zich door het benaderen, aangaan, onderhouden en beheren van relaties met (potentiële) opdrachtgevers, samenwerkingspartners en financiers. Hij/zij is de vertegenwoordiger van de organisatie en draagt zorg voor de verkoopprocessen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Tevens informeert en adviseert de manager (potentiële) opdrachtgevers over het dienstenportfolio van de organisatie. De Manager Relatiebeheer stuurt een klein organisatieonderdeel aan, bestaande uit meerdere beleidsterreinen met een strategisch karakter.

Wat ga je doen?

 1. Je ontwikkelt een marketingstrategie en accountplan, zodanig dat deze aansluiten bij het strategisch organisatiebeleid, relevante ontwikkelingen en trends en de eisen die door de (potentiële) relaties worden gesteld;

 2. Je weet opdrachten te genereren, zodanig dat voor de organisatie relevante relaties zijn onderhouden, nieuwe relaties worden aangegaan en de organisatie beschikt over een optimaal gevulde opdrachtenportfolio;

 3. Je weet contracten en aanbestedingen te realiseren, zodanig dat de overeengekomen afspraken met opdrachtgevers, samenwerkingspartners en financiers zorgvuldig zijn opgesteld en verwerkt;

 4. Je onderhoudt je netwerk en weet die uit te breiden, zodanig dat relevante samenwerkingsrelaties zijn aangegaan en de kwaliteit van de dienstverlening van de organisatie optimaal bevorderd is;

 5. Organisatieonderdelen integraal aansturen, met aandacht voor de medewerkers, zodat zij geïnspireerd en gemotiveerd blijven en hun resultaten, actiepunten en (persoonlijke) doelstellingen realiseren. Gevraagd en ongevraagd adviseren en signaleren, zodanig dat een optimale bedrijfsvoering en een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod gewaarborgd is.


Functie-eisen

Wat breng je mee?
Je combineert denk- en daadkracht en houdt tijdens de uitvoering de strategische uitgangspunten scherp op je netvlies. Netwerken is je tweede natuur en je weet in relaties snel vertrouwen en verbinding tot stand te brengen. Je beweegt je als vanzelfsprekend binnen verschillende netwerken en op verschillende niveaus en wordt als een serieuze gesprekspartner gezien die mensen weet te informeren, inspireren en te enthousiasmeren. Je bent salesgericht en haalt graag resultaat.
Dat doe je door proactief te werk te gaan en door het vormgeven van relatiebeheer. Om dat te kunnen doen beschik je over:

 • Een relevante opleiding op hbo-niveau;

 • Bewezen managementkwaliteiten en ervaring met integrale verantwoordelijkheid in een complexe omgeving;

 • Een uitgebreid relevant netwerk;

 • Kennis van trends/ontwikkelingen/wet- en regelgeving betreffende het vakgebied;

 • Kennis van en ervaring met verkoop- en onderhandelingstechnieken;

 • Zelfstandigheid met eigen inzicht;

 • Doorzettingsvermogen en overtuigingskracht op basis van aansprekende argumenten;

 • Lef, ondernemerschap en pro-activiteit.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime functie, inschaling vindt plaats conform de CAO Jeugdhulpverlening schaal 11 (maximaal € 4.615,63 bruto per maand).

Standplaats

BREDA

Solliciteren

Voor de werving en selectie van deze functie werkt de organisatie samen met Movimento. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Brandwijk van Movimento op 030 7115611. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur Via de sollicitatiemogelijkheid op onze website (www.movimento-zorg.nl).
Reageren kan tot en met 29 april a.s.


Klik hier om te solliciteren

Delen