Regiomanager Intensieve Zorg, Regio Noordoostpolder (reactietermijn verstreken)


Organisatie


De organisatie
Triade Vitree levert in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg en is op zoek naar een regiomanager voor de regio Noordoostpolder. Een stevige managementfunctie waar JIJ aan zet bent om de gezamenlijke ingezette koers binnen een open, informele en gezonde organisatie verder vorm te geven vanuit je passie voor mens en zorg.

Triade Vitree biedt beschermde woonomgevingen, dagbesteding op 100 locaties in Flevoland en IJsselland en ondersteuning thuis, op het werk of school. Triade Vitree helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Want zorg maakt mensen afhankelijk. Dat willen ze niet. Zij helpen mensen meer invloed op hun leven te krijgen. En zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. En hoe meer hij zichzelf kan zijn. Thuis, op school of op het werk. Dát maakt het leven waardevol.
Triade Vitree is een financieel gezonde organisatie die volop in ontwikkeling is. De ruim 2000 medewerkers en 500 vrijwilligers van Triade Vitree staan elke dag klaar voor meer dan 3000 cliënten en jongeren.

Functieomschrijving

Je rol als Regiomanager voor cliënten die intensieve zorg vragen
In deze stevige en uitdagende managementrol ben je integraal verantwoordelijk voor de optimale kwaliteit van zorg, behandeling en begeleiding en het leefklimaat voor clienten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Onder deze integrale verantwoordelijkheid valt ook de personeelszorg en het middelenbeheer. Je geeft leiding aan 75 medewerkers (50fte) verdeeld over meerdere locaties en draagt zorg voor verdere professionalisering van de afzonderlijke teams binnen je regio. Dit betekent het begeleiden van de teams die persoonlijke zorg geven aan de cliënt. De slagvaardigheid van de teams vergroten door coachend leiderschap en het faciliteren van de teams op basis van vertrouwen en ruimte geven. Dit vraagt authentiek leiderschap en een manager die in een continue sterk veranderende omgeving koersvast, resultaatgericht acteert, aansluit bij de organisatie als geheel en mensen meeneemt in de veranderende context met oog voor de cliënt, verwanten, medewerker en vrijwilliger.
Door je kennis van intensieve zorg weet je wat de ontwikkelingen zijn die er spelen en stuur je op samenwerking met collega regiomanagers en behandelaren om intensieve zorg op een hoger plan te tillen.

Functie-eisen

Je profiel
Je bent een manager met vele talenten. Je kunt goed luisteren, je inleven èn je kunt vanuit een coachende houding opereren, zonder de verbinding te verliezen. Je voelt je verantwoordelijk, bent goed in staat te relativeren en je hebt humor. Omdat je als regiomanager zelfstandig te werk gaat, is het belangrijk dat je flexibel, initiatiefrijk, vasthoudend en oplossingsgericht ingesteld bent. Je bent een krachtig en besluitvaardig leider die de verbinding weet te maken en te houden met je medewerkers, de andere locaties en regiomanagers, het multidisciplinaire expertiseteam en contacten zoals gemeenten, en vrijwilligersorganisatie en ouders/ verwanten van cliënten..

Daarnaast ben je iemand die goed is in proces- en projectsturing en met concrete resultaatdoelstellingen. Je bent communicatief vaardig, zichtbaar en toegankelijk voor een ieder. Je geeft vertrouwen, verbindt, maar geeft ook ruimte. Je bent gewend te communiceren met verschillende doelgroepen en je laat je niet snel van je stuk brengen. Je werkt op HBO+ niveau, hebt (werk)ervaring met intensieve en complexe zorgvragen van cliënten en als leidinggevende in de zorg. Gezien het feit dat je verschillende locaties aanstuur en regelmatig op het centraal bureau in Lelystad aanwezig zult zijn, is het fijn als je in het bezit bent van rijbewijs en auto.

Arbeidsvoorwaarden

Het aanbod van Triade Vitree
Triade Vitree is een financieel gezonde organisatie met een open, informele cultuur. Je krijgt in je functie als regiomanager vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je talenten te exploiteren. Je bent de spil in een netwerk van cliënten, verwanten, medewerkers en stakeholders. Je valt hiërarchisch onder één van de bestuurders en geeft zelf leiding aan een aantal locaties. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden voor een 32 tot 36-urige werkweek. De functie is ingedeeld in schaal FWG 60 van de CAO Gehandicaptenzorg. Triade biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Woon/werkverkeer en zakelijke kilometers krijg je uiteraard vergoed.

Standplaats

Urk

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen