Recruiter Zorgmanagement(32 uur voor 4 - 6 maanden)


OrganisatieMovimento is hèt bureau dat leiders bemiddelt in de zorg. Wij hebben een heldere visie op leiderschap en wij zijn een inspirerend gesprekspartner voor klant en kandidaat. We werken met een team van 15 bevlogen professionals om, samen met onze opdrachtgevers, de zorg in Nederland van een hoogwaardige kwaliteit te laten zijn.


Ter overbrugging van een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een enthousiaste recruiter.

Functieomschrijving

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor de werving van de juiste zorgmanager voor zowel vaste als interim functies. Je werkt samen in een hecht team van recruiters en het is jouw taak is om het hele recruitmentproces op te pakken, waarin je je creativiteit en resultaatgerichtheid goed kwijt kunt. Dit betekent dat je, na een korte inwerkperiode, in staat bent om zelfstandig alle werkzaamheden op het vlak van recruitment uit te voeren. Je werkzaamheden bestaan uit meer dan het opstellen en uitzetten van de vacature; vanaf het begin ben je betrokken door samen met een consultant te sparren over het profiel en de in te zetten middelen en tactieken. Natuurlijk zorg je voor een goed lopend wervingsproces en je communiceert proactief de status naar de betreffende stakeholders en kandidaten. Jij zorgt voor een juiste ‘candidate expierience’.

Je beschikt over een creatieve geest en je hebt goede kennis van arbeidsmarktcommunicatie! Je bent thuis in het inzetten van slimme recruitment oplossingen, en denkt mee over efficiënte werkprocessen.

Functie-eisen

  • Afgeronde hbo-opleiding en een aantal jaar werkervaring als recruiter;

  • Online recruitmentervaring en het werken met social media;

  • Originaliteit en winnaarsmentaliteit;

  • Samenwerkingsgerichtheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

  • In staat werkprocessen efficiënt in te zetten;

  • Iemand die eenvoudig schakelt tussen strategische en operationele werkzaamheden;

  • Ervaring met RIS (pré).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
Een verantwoordelijke en veelzijdige functie op het gebied van recruitment en een mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere optimalisering van processen bij een leidende speler in de markt! Je werkt samen met een professioneel team van ervaren recruiters!

Wanneer je je herkent in dit profiel, reageer je hopelijk snel!
Indicatie van het salaris bedraagt ca. € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis, e.e.a. afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.
Je werkt in ieder geval op de woensdag, overige werkdagen zijn in overleg.

Standplaats

Zeist

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Brandwijk, Coördinator planning en recruitment of Gisela Veldkamp, Recruiter op 030-7115611. Je sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur via de sollicitatiemogelijkheid hieronder. Reageren kan tot en met 11 maart a.s.

Klik hier om te solliciteren

Delen