Corporate Recruiter Rivas 32-36 uur


OrganisatieRivas Zorggroep biedt als innovatieve ketenorganisatie kwalitatieve en veilige woon- en verpleeghuiszorg, thuiszorg, ziekenhuiszorg en jeugdgezondheidszorg in Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. Circa 4.500 medewerkers, 94 medisch specialisten en bijna 1.600 vrijwilligers bieden hun bewoners, patiënten en cliënten goed geregelde zorg. Dichtbij volgens een hartelijke, persoonlijke en kleinschalige aanpak. Dit alles vanuit hun passie voor hun cliënten én hun vak vanuit de overtuiging dat zorg mensenwerk is en dus belevings- en mensgericht moet zijn.
De missie van Rivas is de zorg die de cliënt wenst, direct en goed te regelen en de cliënt te helpen gezond te blijven. De vijf waarden binnen Rivas om deze missie te realiseren zijn Veiligheid, Hoffelijkheid, Uitstraling, Plezierig werken en Doelmatigheid en effectiviteit.

Functieomschrijving

Als corporate recruiter maak je onderdeel uit van de afdeling HRM. Je werkt in een team van drie recruiters, en met elkaar weet je voortdurend weer de juiste mensen te interesseren en aan de organisatie te verbinden.
Je werkzaamheden:

  • Wervingscampagne (on- en offline) opzetten en uitvoeren;

  • Meedenken over nieuw te ondernemen en/of te ontwikkelen commerciële activiteiten (new business richting kandidaten);

  • Optimale inzet van alle social media mogelijkheden, passend bij de diverse doelgroepen;

  • E-search kandidaten op de diverse online netwerken;

  • Organisatie van het proces (afspraken plannen, begeleiding en advisering van kandidaat over de sollicitatieprocedure);

  • Finetunen van persoonsprofielschetsen van kandidaten, en voordracht aan interne opdrachtgevers;

Functie-eisen

Je bent een eager, samenwerkingsgericht en leergierig persoon, bekend met recruitment en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak. Je onderscheidt je door creativiteit en innovatief vermogen en verrast ons met ‘nieuw denken’.
Je bent in staat goede campagnes op te zetten en te voeren, werkt hierin samen met de afdeling Marketing en Communicatie, en beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden om tot wervende teksten te komen, op maat gesneden voor de doelgroep.
Door je bekendheid met internet en social media ben je handig met de online mogelijkheden die in ons vak worden gebruikt en vind je het leuk om deze mogelijkheden verder in te zetten. Je communiceert op een professionele en toegankelijke manier, zowel verbaal als schriftelijk, en weet mensen voor RIVAS te winnen.
Je draagt bij aan een heldere en solide positionering van recruitment binnen de organisatie, en draagt bij aan de teamontwikkeling en interne verbinding met andere afdelingen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een mooie functie als recruiter aan in onze organisatie, en langs die weg bij te dragen aan hoogwaardige kwaliteit van zorg binnen RIVAS!
Bij Rivas kun je rekenen op goede, algemene en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie valt in schaal 45 Ziekenhuizen en is maximaal gesteld op € 3.012,- afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring. Je bouwt automatisch pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Ook is het mogelijk je (en jouw gezin) via Rivas Zorggroep collectief te verzekeren voor ziektekosten. Daarnaast kun je gebruik maken van de werkkostenregeling. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen. Onder bepaalde voorwaarden kun je een gedeelte van je brutosalaris, vakantie-uren, vakantiegeld of eindejaarsuitkering gebruiken. In ruil daarvoor kun je bijvoorbeeld voordelig een fiets, laptop of telefoon kopen, je pensioen aanvullen of extra reiskosten compenseren.

Standplaats

Gorinchem

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Herken je je in het profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiemogelijkheid op onze website. We ontvangen graag een schriftelijke motivatie en actueel cv. Wil je in je motivatie aandacht schenken aan de volgende aspecten: ervaring met arbeidsmarktcommunicatie, social media vaardigheden en E-recruitment. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Smit of Gisela Veldkamp op 030-7115611. Reageren kan tot 25 maart 2018.

Klik hier om te solliciteren

Delen