Jr. Corporate Zorgrecruiter Rivas


OrganisatieRivas Zorggroep biedt als innovatieve ketenorganisatie kwalitatieve en veilige woon- en verpleeghuiszorg, thuiszorg, ziekenhuiszorg en jeugdgezondheidszorg in Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. De missie van Rivas is de zorg die de cliënt wenst, direct en goed te regelen en de cliënt te helpen gezond te blijven. De vijf waarden binnen Rivas om deze missie te realiseren zijn Veiligheid, Hoffelijkheid, Uitstraling, Plezierig werken en Doelmatigheid en effectiviteit.

Functieomschrijving

Als corporate recruiter maak je onderdeel uit van de afdeling HRM. Je werkt in een team van drie recruiters, en met elkaar weet je voortdurend weer de juiste mensen te interesseren en aan de organisatie te verbinden.
Je werkzaamheden:

 • Wervingscampagne (on- en offline) opzetten en uitvoeren;

 • Meedenken over nieuw te ondernemen en/of te ontwikkelen commerciële activiteiten (new business richting kandidaten);

 • Optimale inzet van alle social media mogelijkheden, passend bij de diverse doelgroepen;

 • E-search kandidaten op de diverse online netwerken;

 • Organisatie van het proces (afspraken planne, begeleiding en advisering van kandidaat over de sollicitatieprocedure);

 • Finetunen van persoonsprofielschetsen van kandidaten, en voordracht aan interne opdrachtgevers;

 • De administratieve werkzaamheden behorend bij het recruitmentproces.

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO-studie communicatie of HRM en bij voorkeur ervaring opgedaan als recruiter of intercedent;

 • Een creatieveling en innovatief vermogen om Rivas te verrassen met ‘nieuw denken’;

 • In staat goede campagnes op te zetten in samenwerking met de afdeling Marketing en Communicatie en de beschikking over goede uitdrukkingsvaardigheden om tot wervende teksten te komen;

 • Bekendheid met internet en social media en handig met de online mogelijkheden die in ons vak worden gebruikt;

 • Communicatief op een professionele en toegankelijke manier, zowel verbaal als schriftelijk, en weet zodoende mensen voor RIVAS te winnen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een mooie functie als junior recruiter bij Rivas, om zodoende bij te dragen aan hoogwaardige kwaliteit van zorg binnen RIVAS! De functie valt in schaal 45 Ziekenhuizen en is maximaal gesteld op € 3.012,- afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring. Goede secundaire voorwaarden worden geboden (automatische pensioenopbouw, collectieve zorgverzekering en een werkkostenregeling).

Standplaats

Gorinchem

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Herken je je in het profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiemogelijkheid op onze website. We ontvangen graag een schriftelijke motivatie en actueel cv. Wil je in je motivatie aandacht schenken aan de volgende aspecten: ervaring met arbeidsmarktcommunicatie, social media vaardigheden en E-recruitment. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Smit of Gisela Veldkamp op 030-7115611. Reageren kan tot 2 mei 2018.

Klik hier om te solliciteren

Delen