Manager cluster GGZ bij Riwis Zorg & Welzijn


OrganisatieVanuit de missie ‘Geloof in eigen kunnen’ ondersteunt Riwis Zorg & Welzijn mensen met psychische, psychosociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Hierbij staat het ontdekken en gebruik maken van het eigen kunnen voorop. Riwis Zorg & Welzijn vindt het erg belangrijk dat de cliënt of bewoner, daar waar het kan, zelf de regie heeft in zijn proces naar herstel.

Het cluster GGZ
Riwis Zorg & Welzijn heeft haar dienstverlening georganiseerd in een cluster GGZ en een cluster VVT. Het cluster GGZ biedt met ruim 400 medewerkers begeleiding aan mensen met een psychische of
psychosociale ondersteuningsvraag. De transformatie in de zorg is van grote invloed op de sturing van het cluster, in het bijzonder op het borgen van de kwaliteit, productiviteit en efficiëntie. Dit stelt extra eisen aan de bedrijfsvoering en werkgeverschap.

Functieomschrijving

De manager GGZ is verantwoordelijk voor het strategisch beleid voor het cluster en de realisatie daarvan. Je bent het boegbeeld voor het cluster; in alle opzichten. Je geeft vorm aan de visie en cultuur van het cluster GGZ en draagt deze uit. Je (her)kent relevante ontwikkelingen in de sector en anticipeert hierop in het cluster en de organisatie als geheel. Als manager geef je leiding aan teamleiders vanuit een coachende rol waardoor medewerkers gezond en taakvolwassen kunnen functioneren in een open onderlinge verhouding. Als lid van het MT lever je een bijdrage aan de strategie en het beleid van de organisatie op basis van:

  • Integrale verantwoordelijkheid voor de aansturing en het beleid;

  • Exploitatie, bedrijfsvoering en risicobeheersing;

  • Ontwikkeling en innovatie.


Het betreft een uitdagende en zelfstandige functie voor 36 uur per week, voor de duur van 2 jaar.
Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan cliënten, staan voor ‘geloof in eigen kunnen’ en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Functie-eisen

Wij zoeken een manager die beschikt over:

  • Bewezen leidinggevende kwaliteiten op eindverantwoordelijk niveau binnen een dienstverlenende organisatie;

  • Een academisch denk- en werkniveau bij voorkeur in bedrijfskundige richting;

  • Kennis van de GGZ-sector binnen de huidige maatschappelijke transformatie;

  • Inspirerend en resultaatgericht leiderschap die tot inzetbare en betrokken medewerkers leiden;

  • Verbindende kwaliteiten in de werkprocessen en gelaagdheden van de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 70 (max. € 6.090,- bruto per maand).
Het betreft een uitdagende en zelfstandige functie voor 36 uur per week, voor de duur van 2 jaar.

Standplaats

Apeldoorn

Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Eva Dankers op 030 7115611.
Uw sollicitatie in de vorm van uw motivatiebrief en actueel CV ontvangen wij graag via de sollicitatiemogelijkheid hieronder. Reageren kan tot en met 25 februari a.s.

De gesprekken bij Movimento vinden plaats in de eerste helft van maart.
De procedure bij Riwis Zorg & Welzijn wordt aansluitend doorlopen, waarbij wordt gestuurd op benoeming per uiterlijk 1 mei.

Een selectie-assessment en het opvragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure. Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Klik hier om te solliciteren

Delen