Integraal Verantwoordelijke Leidinggevende Services bij Huize Het Oosten (reactietermijn verstreken)


OrganisatieHuize Het Oosten (HHO) is een kleinschalige zorgorganisatie op een prachtige locatie in Bilthoven, waar bewoners de mogelijkheid hebben om maximaal zelfstandig en met eigen stijl het leven verder vorm te geven. Hierbij kunnen zij gebruik maken van de flexibele, goede zorg en excellente services die geboden worden. De diensten worden ook beschikbaar gesteld voor externe gasten die de identiteit van de Vrijmetselarij en bijbehorende maçonnieke waarden onderschrijven.
Huize Het Oosten komt uit een spannende fase. In 2017 is het bedrijf opnieuw ontworpen. Dit herontwerp heeft gevolgen voor de structuur, maar ook voor de cultuur en de bedrijfsprocessen. De organisatie bevindt zich in een transitiefase naar een nieuwe structuur waarin de cliënt écht centraal staat. Binnen de verschillende units zijn de verantwoordelijken integraal aanspreekbaar voor zowel zorgverlening als de ondersteunende diensten. De verpleegkundigen spelen een belangrijke rol in het herontwerp, met name op het gebied van cultuur en processen. Daarnaast heeft de organisatie in 2016 de transitie gemaakt naar afdelingen met behandeling.

Functieomschrijving

Integraal Verantwoordelijke, de functie
Als Integraal Verantwoordelijke sta je dicht bij de bewoners en stel je hen centraal als het gaat om wonen en services. Je motiveert medewerkers en inspireert hen om hetzelfde te doen. Als Integraal Verantwoordelijke geef je leiding aan de veranderprocessen binnen Huize het Oosten zodat de bewoners ook écht centraal komen te staan.

Als Integraal Verantwoordelijke zorg je ervoor dat de verwachtingen van de bewoners van Huize Het Oosten overtroffen worden als het gaat om wonen en services. Je bent een inspirator en coacht en faciliteert medewerkers om de regie op hun eigen werk te voeren. Je zorgt ervoor dat het vastgoed, de voorzieningen en installaties in perfecte conditie zijn en dat de gastvrijheid en services van excellent niveau zijn en aansluiten bij de leefgemeenschap.

Je bent, samen met je collega’s van het beleidsteam, verantwoordelijk voor de implementatie van het ‘herontwerp’ van Huize Het Oosten en de drijvende kracht achter vernieuwingen. Je adviseert de directeur-bestuurder ten aanzien van de vastgoedportefeuille.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding op HBO niveau bij bijvoorbeeld de Hogere Hotelschool of Facilitair Management;

  • Ervaring met project- en contractmanagement;

  • Een heldere en innovatieve visie op dienstverlening en het vermogen om dit om te zetten in beleid, processen en aansturing;

  • Leidinggevende ervaring in een veranderende, dienstverlenende organisatie met ambitie;

  • Ervaring en/of affiniteit in de ouderenzorg;

  • Leiderschapskwaliteiten en het vermogen om medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen door het geven van ruimte, vertrouwen en feedback;

  • Kennis van (o.a. horeca-gerelateerde) veiligheids- en milieuregels en het aansturen van de BHV-organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

De functie Integraal Verantwoordelijke is gewaardeerd in FWG 60 CAO VVT. Verder is Huize Het Oosten een kleine organisatie waarin jij echt het verschil kunt maken. Er is voldoende parkeergelegenheid en de organisatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tevens bieden zij je een tablet, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een collectieve zorgverzekering. Ook beschikt Huize Het Oosten over een fitnessruimte.

Standplaats

Bilthoven

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen