Reamleider Recovery bij het Diakonessenhuis (reactietermijn verstreken)


Organisatie

Het Diakonessenhuis is een algemeen ziekenhuis met locaties in Utrecht, Zeist en Doorn. Kwalitatief hoogwaardige, veilige, tijdige en persoonlijke zorg in een prettige omgeving staan voorop. Met meer dan 200 collega’s, waaronder ongeveer 70 operatieassistenten, bieden we elke dag kwaliteitszorg op de operatieafdelingen in Utrecht en Zeist aan patiënten van diverse specialismen. De operatieafdeling in Utrecht heeft 8 operatiekamers, 1 behandelkamer en een recovery/ holding. De operatieafdeling locatie Zeist bestaat tijdelijk (in afwachting van op handen zijnde renovatie) uit 2 operatiekamers, 2 behandelkamers en een recovery/ holding. Naar verwachting beschikken we eind tweede kwartaal 2017 in Zeist over vijf nieuwe toekomstbestendige OK’s waar onze patiënten mensgerichte zorg van medische topkwaliteit kunnen ontvangen.
Onze nieuwe operatieafdeling bestaat uit 8 operatiekamers, een epiduraalkamer en een recovery met holding. De recovery in Utrecht bestaat uit 13 bedden en in Zeist uit 8 bedden. De holding bestaat uit 6 bedden in Utrecht en 3 bedden in Zeist en dient als opvang en voorbereiding voor de te opereren patiënten. Als teamhoofd Recovery werk je locatie overstijgend en in een team samen met collega-teamleiders, elk met een eigen aandachtsgebied; anesthesie, chirurgie, CSA. De teamleiders rapporteren aan het hoofd OKC.

Functieomschrijving

Als teamhoofd geef je leiding aan de medewerkers van de recovery op locatie Utrecht en Zeist. Je bent een spin in het web en dus direct aanspreekpunt voor medewerkers, anesthesisten en andere disciplines. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden en het werkoverleg. Je geeft op stimulerende wijze leiding aan het team en draagt daarmee zorg voor kwalitatieve goede, efficiënte patiëntenzorg, een adequaat personeelsbeleid met als speerpunt kwaliteit en veiligheid.
Het team heeft afgelopen jaren veel veranderingen meegemaakt en is op zoek naar een manager die hun duidelijkheid, continuïteit en veiligheid biedt om op die manier te zorgen voor een recovery waarbij gastvrijheid, resultaatgerichtheid en kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan. Als teamhoofd wordt er ook van je verwacht dat je meewerkt aan de integratie van de verschillende ICT systemen op het OKC.
Als leidinggevende neem je verantwoording voor de aanvraag, beheer en bewaking van de personele, materiële middelen en de investeringen en legt daarbij verantwoording af over de bedrijfsvoering aan hoofd OKC.

Functie-eisen

  • aantoonbare ziekenhuis ervaring binnen een OK-omgeving
  • <
  • relevante management opleiding;

  • HBO werk- en denkniveau;

  • aantoonbare leidinggevende ervaring;

  • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;

  • vermogen tot inspireren, enthousiasmeren en ontwikkelen van het team;

  • zelfstandig, betrokken, flexibel en oog voor kwaliteit;

  • projectmatig kunnen werken;

  • kennis en ervaring met ICT.

Arbeidsvoorwaarden

De salariëring vindt plaats volgens FWG 60. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, deze schaal kent een maximum van € 4303,- bruto per maand bij een volledige werkweek. zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds PFZW. Het Diakonessenhuis kent verder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
Bij indiensttreding vragen wij u om een originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en aan te leveren.

Standplaats

UTRECHT

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen