Manager cluster GGZ bij Riwis (reactietermijn verstreken)


Organisatie

Riwis ondersteunt mensen met een psychische, sociale of lichamelijke beperking bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Het ontdekken en gebruik maken van je eigen kunnen staat voorop. Samen met de cliënt en de mensen die voor hem of haar belangrijk zijn, werkt Riwis aan een gezond leven, je prettig voelen, veilig en plezierig wonen en meedoen aan de samenleving. Riwis vertrouwt in het eigen kunnen van haar medewerkers en biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten.

Het cluster GGZ
Riwis Zorg & Welzijn heeft haar dienstverlening georganiseerd in een cluster GGZ en een cluster VVT. Het cluster GGZ biedt met ruim 400 medewerkers begeleiding aan mensen met een psychische of
psycho-sociale ondersteuningsvraag. De transformatie in de zorg is van grote invloed op de sturing van het cluster, in het bijzonder op het borgen van de kwaliteit, productiviteit en efficiëntie. Dit stelt extra eisen aan de bedrijfsvoering en werkgeverschap.

Functieomschrijving

De manager GGZ is, samen met de huidige manager GGZ, verantwoordelijk voor het strategisch beleid voor het cluster en de realisatie daarvan. Je bent samen met je collega het boegbeeld voor het cluster; in alle opzichten. Jullie geven samen vorm aan de visie en cultuur van het cluster GGZ en dragen deze uit. Je (her)kent relevante ontwikkelingen in de sector en anticipeert hierop in het cluster en de organisatie als geheel. Als manager geef je leiding aan teamleiders vanuit een coachende rol waardoor medewerkers gezond en taakvolwassen kunnen functioneren in een open onderlinge verhouding.
Als lid van het MT lever je een bijdrage aan de strategie en het beleid van de organisatie op basis van:

 • integrale verantwoordelijkheid voor de aansturing en het beleid;

 • exploitatie, bedrijfsvoering en risicobeheersing;

 • ontwikkeling en innovatie.

Functie-eisen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over academisch denk- en werkniveau bij voorkeur in bedrijfskundige richting, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij zoeken een manager die beschikt over:

 • een academisch denk- en werkniveau bij voorkeur in bedrijfskundige richting;

 • kennis van de GGZ-sector binnen de huidige maatschappelijke transformatie;

 • bewezen leidinggevende kwaliteiten op eindverantwoordelijk niveau binnen een dienstverlenende organisatie;

 • inspirerend en resultaatgericht leiderschap die tot inzetbare en betrokken medewerkers leiden;

 • verbindende kwaliteiten in de werkprocessen en gelaagdheden van de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Riwis biedt:

 • een uitdagende en zelfstandige functie voor de duur van 2 jaar voor 36 uur per week;

 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 70;

 • een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan cliënten, staan voor ‘geloof in eigen kunnen’ en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Standplaats

Apeldoorn

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen