Coaching

 
Management in de zorg is topsport bedrijven. En sporten op het hoogste niveau vraagt om voortdurende focus en reflectie. Movimento begrijpt dit en investeert daarom structureel in leiderschap. Zowel voor zeer ervaren bestuurders en managers als voor nieuw potentieel is coaching van belang om te kunnen blijven excelleren! De coaching van Movimento is volledig toegesneden op uw persoonlijke leiderschapsvraagstukken.
 
Movimento beschikt hiervoor over een netwerk van coaches met een breed palet aan deskundigheid en ervaring, zowel in als buiten de zorg. De coach doet een grondige verkenning van het vraagstuk dat u voorlegt en spreekt concrete resultaatdoelstellingen met u af. Samen bepaalt u het aantal coachingssessies. Halverwege een traject wordt de voortgang geëvalueerd. De investering is minimaal, de opbrengst maximaal.
 
Ook bij nieuwe bestuurders en managers bestaat een afbreukrisico. Ervaring leert dat dit aanzienlijk te verkleinen is door hen tijdens het eerste jaar in een nieuwe functie te koppelen aan een coach die weet tegen wat voor soort vraagstukken in zo'n eerste jaar wordt aangelopen. De coach helpt hen om hun competenties ten volle te ontwikkelen en effectief gedrag te bevorderen.