ACT meting

Investeren in topsport
De zorg ontwikkelt zich voortdurend en stelt in toenemende mate nieuwe eisen aan bestuurders, toezichthouders en managers. Dit vraagt om permanente investering in je eigen leiderschap om de topprestaties die van je gevraagd worden te kunnen leveren. Wij vinden dit een vorm van topsport. Een grondige analyse van je talenten of competenties en een gericht ontwikkelingsprogramma horen daarbij.

Een grondige analyse
Een grondige analyse kost tijd: 12 minuten om precies te zijn. In die tijd geeft een ACT®-meting je inzicht in je talenten, benut en onbenut, en de wijze waarop je deze kunt aanspreken.

ACT® is een innovatief instrument dat op heldere, gedetailleerde wijze een antwoord geeft op vragen als:
Welke talenten bezit ik van nature en welke zijn aangeleerd?
• Hoe maak ik het beste gebruik van al mijn talenten?
• Wat doet stress met mijn talenten?
• Waarom kosten bepaalde dingen mij zoveel energie?

Een uniek instrument
De ACT®-meting combineert tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties. Op beelden reageren we namelijk impulsief, terwijl we teksten vooral op cognitief niveau waarnemen.
Wat de ACT®-meting uniek maakt, is dat het niet alleen competenties in kaart brengt. Het is vooral een ontwikkelinstrument. Daarom werken wij hier graag mee.

Kansen en mogelijkheden
De ACT®-meting en de toepassing ervan zijn stevig verankerd in het gedachtegoed van Sigmund Freud en Carl Jung. De uitkomst van de meting wordt samengevat in een heldere, overzichtelijke rapportage. Met een van onze gespecialiseerde coaches ga je uitgebreid in op dit rapport. Samen bespreek je de kansen en mogelijkheden. Hiermee kun je in je werk direct aan de slag. Aansluitend kun je kiezen voor een van onze vervolgprogramma’s, waaronder coaching en intervisie.