Coachend Leidinggevende bij Prezzent (reactietermijn verstreken)


OrganisatiePrezzent wil als kleine en ‘eigenwijze’ organisatie betekenisvol zorg verlenen en grenzen verleggen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Samen met partners, lokaal en regionaal, bieden zij diensten aan op het gebied van wonen, werk en dagbesteding, vrijetijdsbesteding, ondersteuning en zorg voor kwetsbare mensen in de regio Rivierenland. Bij Prezzent kunnen cliënten wonen, werken en meedoen zoals zij dat willen.
Prezzent is een kleine en actieve zorgorganisatie die 140 medewerkers en circa 250 cliënten telt, met een team van ruim 60 vrijwilligers. Door de bewuste keuze om klein te blijven, is de organisatie betrokken en herkenbaar in de lokale samenleving.

Functieomschrijving

Als coachend leidinggevende draag je zorg voor de dagelijkse leiding van een aantal locaties en ben je integraal verantwoordelijk voor de gehele organisatie en bedrijfsvoering ten aanzien van de kwaliteit van zorgverlening, personeel, budget en productie. Je bent budgetverantwoordelijk en hebt handelingsruimte om, binnen de kaders van beleid en afspraken, zelf keuzes te maken. Accent binnen de rol van coachend leidinggevende ligt op kwaliteit, resultaatgericht coachen vanuit de visie van Prezzent, plannen, organiseren en verantwoorden. Je bent als teamleider MT-lid en daarnaast rapporteer je aan de bestuurder.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau en een afgeronde managementopleiding;

  • Je hebt aantoonbare ervaring als integraal manager in de langdurige zorg;

  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen de zorg en de organisatie;

  • Je beschikt over kennis van de specifieke doelgroep waarmee wordt gewerkt.

Verder ben je in staat de visie van Prezzent actief uit te dragen en medewerkers te coachen in het realiseren en borgen van deze visie in de dagelijkse werkzaamheden. Je hebt een scherp oog voor wat jouw team nodig heeft en je faciliteert, stuurt op processen en resultaten en stimuleert een aanspreekcultuur. Ook weet je op een respectvolle manier inhoud te geven aan de soms tegenstrijdige belangen van cliënten, medewerkers, ouders/verwanten en betrokken organisaties. Je bent probleemoplossend, daadkrachtig en initiatiefrijk, en je vermogen tot zelfreflectie is goed ontwikkeld. Karaktereigenschappen als relativeringsvermogen en stressbestendigheid kunnen in deze rol goed van pas komen.

Arbeidsvoorwaarden

Deze verantwoordelijke functie in een uitdagende werkomgeving valt onder de cao gehandicaptenzorg en het maximale jaarsalaris voor deze functie bedraagt ca. €50.000,- bruto o.b.v. een 36-urige werkweek.

Standplaats

Culemborg

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen