Integraal Verantwoordelijke Leidinggevende Zorg bij Huize Het Oosten (reactietermijn verstreken)


Organisatie

Huize Het Oosten (HHO) is een kleinschalige zorgorganisatie op een prachtige locatie in Bilthoven, waar bewoners de mogelijkheid hebben om maximaal zelfstandig en met eigen stijl het leven verder vorm te geven. Hierbij kunnen zij gebruik maken van de flexibele, goede zorg en excellente services die geboden worden. De diensten worden ook beschikbaar gesteld voor externe gasten die de identiteit van de Vrijmetselarij en bijbehorende maçonnieke waarden onderschrijven.
Huize Het Oosten komt uit een spannende fase. In 2017 is het bedrijf opnieuw ontworpen. Dit herontwerp heeft gevolgen voor de structuur, maar ook voor de cultuur en de bedrijfsprocessen. De organisatie bevindt zich in een transitiefase naar een nieuwe structuur waarin de cliënt écht centraal staat. Binnen de verschillende units zijn de verantwoordelijken integraal aanspreekbaar voor zowel zorgverlening als de ondersteunende diensten. De verpleegkundigen spelen een belangrijke rol in het herontwerp, met name op het gebied van cultuur en processen. Daarnaast heeft de organisatie in 2016 de transitie gemaakt naar afdelingen met behandeling.

Functieomschrijving

Integraal Verantwoordelijke, de functie
Als Integraal Verantwoordelijke sta je dicht bij de bewoners en geef je invulling aan de individuele behoeften van de cliënten. Je motiveert medewerkers en inspireert hen om hetzelfde te doen. Als Integraal Verantwoordelijke geef je leiding aan de veranderprocessen binnen Huize het Oosten zodat de bewoners ook écht centraal komen te staan.

Als Integraal Verantwoordelijke draag je binnen jouw zorgeenheid integraal zorg voor een passend aanbod van wonen, services, welzijn en zorgdiensten en stemt deze af op individuele behoeften. Je bent, samen met je collega’s van het beleidsteam, verantwoordelijk voor de implementatie van het ‘herontwerp’ van Huize Het Oosten.

Je bent een inspirator en coacht en faciliteert medewerkers om de regie op hun eigen werk te voeren. Je bent zichtbaar aanwezig in de huiskamers voor cliënten en op de werkvloer voor medewerkers. Je bewaakt de kwaliteit van de zorg en coacht de HBO verpleegkundigen om de verantwoordelijkheid te nemen voor de coördinatie en continuïteit van de zorg.

Kortom: jij bent, samen met je collega’s van het beleidsteam, de drijvende kracht achter vernieuwingen. Je creëert de ruimte voor deze vernieuwingen en opent de deur voor innovatie.

De actuele vacature Integraal Verantwoordelijk leidinggevende is binnen de zorgeenheid Zorg met verblijf (exclusief behandeling).

Functie-eisen

  • Verpleegkundige met aanvullende managementopleiding c.q. leidinggevende ervaring in de zorg;

  • Leiderschapskwaliteiten en het vermogen om medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen door het geven van ruimte, vertrouwen en feedback;

  • Een heldere en innovatieve visie op zorg- en dienstverlening en je weet dit om te zetten in beleid, processen en aansturing;

  • Empathisch vermogen met een oog voor de behoeften van de cliënten;

  • Je bent makkelijk benaderbaar en je weet wat er speelt op de werkvloer en handelt daar adequaat naar;

  • Je beschikt over luistervaardigheden en overtuigingskracht;

  • Ondernemend met een oog voor kansen en het benutten hiervan


In verband met de samenstelling van het beleidsteam gaat de voorkeur uit naar een man, met een innovatieve kijk op zorgverlening en met een extraverte persoonlijkheid. Een verpleegkundige, HBO-opgeleid, met enkele jaren leidinggevende ervaring. Kennis van de sector is een pré, affiniteit met de ouderenzorg een must.

Arbeidsvoorwaarden

De functie Integraal Verantwoordelijke is gewaardeerd in FWG 60 CAO VVT. Verder is Huize Het Oosten een kleine organisatie waarin jij echt het verschil kunt maken. Er is voldoende parkeergelegenheid en de organisatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tevens bieden zij je een tablet, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een collectieve zorgverzekering. Ook beschikt Huize Het Oosten over een fitnessruimte.

Standplaats

Bilthoven

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen