Missie en Visie

 
Bij Movimento staan leiderschapsontwikkeling en interesse in mensen centraal. Movimento gebruikt deze uitgangspunten om te komen tot excellente zorg.
 
Excellente zorg is het resultaat van durven kiezen voor nieuw leiderschap: leiders die scherp zicht hebben op hun onbewuste processen en drijfveren, achter hun eigen ego vandaan stappen en deze ondergeschikt maken aan het groter belang. Leiders die niet vanuit een concurrentiemodel denken, maar vanuit samenwerking en hun eigen potentieel en dat van anderen werkelijk benutten. Mensen die vanuit passie werken en tegelijk met beide benen op de grond staan. Die met een scherpe visie op de omgeving en inzicht in de klantbehoefte de organisatie op een hoger plan te tillen.
 
High performance managers en bestuurders dus; mensen die de organisatie in beweging kunnen brengen om een excellente organisatie te worden.
 
Movimento bindt en coacht beide partijen in dit streven. Ze wijst managers en bestuurders de weg naar de meest uitdagende organisaties en daagt zorgaanbieders in de care en cure uit om hun grenzen te verleggen.