Manager Hulp Thuis bij Pieter van Foreest (reactietermijn verstreken)


OrganisatieIemand die van aanpakken weet, enthousiast is en zich vanzelfsprekend kan verbinden aan de visie en de waarden van Pieter van Foreest: Samen, jezelf zijn en boven verwachting.

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt ongeveer 25 locaties, biedt Zorg Thuis, hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Er werken 3400 medewerkers bij Pieter van Foreest en zij krijgen steun van zo’n 2400 vrijwilligers.

De behoeften en wensen van cliënten staan bij Pieter van Foreest centraal. Zij is een ‘partner’ waarop men kan vertrouwen en zij helpt met aandacht en respect. Zorg, het bieden van hulp en het geven van advies wordt afgestemd op elke persoonlijke situatie. Op deze manier streeft Pieter van Foreest na dat de kwaliteit van leven zoveel mogelijk behouden kan blijven.

Divisie Thuis
De Divisie Thuis, met ruim 900 medewerkers en een omzet van ± € 29 miljoen, is het organisatieonderdeel binnen Pieter van Foreest dat alle cliënten bedient die een eigen huis hebben. De Divisie Thuis richt zich op de behoefte van mensen om steeds langer thuis te kunnen blijven wonen. De organisatie speelt hierop in door het leveren van passende zorg en diensten zoals hulp bij het huishouden, thuiszorg, ontmoetingscentra, geriatrische revalidatie, behandeling en respijtzorg.

Pieter van Foreest, en zeker ook de Divisie Thuis, is actief in het ontwikkelen van nieuwe concepten en mogelijkheden om mensen te ondersteunen langer thuis te blijven wonen. Dit doet de organisatie zelf of samen met partijen om haar heen binnen het sociaal domein of daarbuiten. Een aantal voorbeelden daarvan zijn Pieterskamerhuis en Strandgoed.

Pieter van Foreest kent een organisatiemodel met een Raad van Toezicht en een eenhoofdige Raad van Bestuur. Het Bestuurlijk overleg bestaat uit de Bestuurder, de Directeur Divisie Thuis, de Directeur Divisie Wonen, Zorg en Behandeling (WZB), de Manager Finance & Control, de Manager Personeel & Organisatie en de Bestuurssecretaris en is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de organisatie. De Manager Hulp Thuis rapporteert aan de Directeur Divisie Thuis.

Functieomschrijving

Samen met de vier coördinatoren Hulp bij het huishouden ben je als Manager Hulp Thuis verantwoordelijk voor de aansturing van ruim 200 huishoudelijke collega’s en de hulp aan ongeveer 1100 cliënten. Je begeeft je op operationeel/tactisch niveau en bent verantwoordelijk voor het inrichten van de bedrijfsprocessen en het afdelingsresultaat.
Naast de rol van manager heb je tevens de rol van accountmanager voor de gemeenten waar Pieter van Foreest hulp bij het huishouden biedt. Jij speelt hierin een sleutelrol om samen met de gemeenten en de medewerkers tot een zo efficiënt mogelijk proces te komen waarbij de thuiswonende cliënt centraal staat. De opdracht is om dit allemaal zo “lean” mogelijk te organiseren. Hier is creativiteit en inhoudelijke kennis voor nodig. Je weet van aanpakken en bent in staat om medewerkers te enthousiasmeren en aan de organisatiedoelen te verbinden. Je bent een manager die weet te verbinden, samenwerkt, tegelijkertijd met verschillende aspecten en een diversiteit aan mensen bezig wil zijn en boven verwachting wil presteren. Omdat Pieter van Foreest een innovatieve organisatie is zoeken zij iemand die open staat voor nieuwe ideeën en zelf ook oog heeft voor nieuwe ontwikkelingen. Je maakt onderdeel uit van het MT Divisie Thuis en maakt actief verbinding met de andere onderdelen binnen Pieter van Foreest.

Functie-eisen

  • Afgeronde relevante HBO opleiding;

  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;

  • Aantoonbare ervaring met accountmanagement. Ervaring met Contractbeheer op gemeentelijk niveau is een pre;

  • Kennis van de wet- en regelgeving WMO en inhoudelijke kennis t.a.v. zorg en/of huishouding

  • Sterk analytisch vermogen en ervaren met het `Lean` organiseren van processen;

  • Innovatief, initiatiefrijk en een verbinder;

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

De functie Manager Hulp Thuis is gewaardeerd in FWG 60 CAO VVT, afhankelijk van opleiding en ervaring. De functie kent een contractomvang van 24-32 uur per week.

Standplaats

DELFT

Solliciteren

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Delen