Marjon Groeneveld, senior consultant

 

Een betere toekomst van de zorg en meer is mijn passie. Nieuwsgierig, werk graag samen, liefst ambitieus, grensverleggend en met durf. Ik blijf enorm genieten bij het helpen ontwikkelen en ondersteunen van organisaties en professionals.
De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in verschillende managementfuncties. Ik heb ervaren dat de nadruk ligt op problemen en de zwaktes van mensen in organisaties, waardoor veel energie verloren gaat en de resultaten uiteindelijk teleurstellend zijn. Ook kijkt men vaak naar individuen of een team, los van de rest van de organisatie, alsof er geen samenhang bestaat. Vanuit oprechte belangstelling voor hoe mensen hun kracht en inspiratie bundelen en vormgeven in het leven en in het werk, richt ik mij inmiddels geruime tijd met veel plezier op de professionele ontwikkeling van mensen en organisaties binnen de zorg.
Vooral geloofwaardig en betrouwbaar voor de klanten en partners, dicht bij onszelf. Eerlijkheid, transparantie en een mooie balans zoeken tussen korte en lange termijn opbrengsten. Genieten van het leveren van echt goede diensten tegen een eerlijke prijs en ons echt verantwoordelijk voelen. Telkens op zoek naar een balans informeel, professioneel, open. Met besef je dat alles altijd beter kan… en dat inspireert!