2 leden voor de Raad van Toezicht bij Het Parkhuis


Organisatie


V O O R A A N K O N D I G I N G

Het Parkhuis is een veelzijdige zorgorganisatie waar kwaliteit van leven voorop staat. Het biedt langdurige zorg aan 340 intramurale en ruim 200 extramurale cliënten in de regio Dordrecht. In de afgelopen jaren heeft het Parkhuis zich ontwikkeld tot hét expertisecentrum voor dementie, Korsakov en gerontopsychiatrische zorg in Dordrecht en omgeving. Met merkbare kwaliteit hoog in het vaandel wordt er structureel gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en dienstverlening. Daarbij wordt ook samenwerking gezocht met partners in de zorgketen en in andere sectoren.

Dagelijks zetten zich circa 650 professionele medewerkers, samen met 350 vrijwilligers in voor het ondersteunen van cliënten en hun naasten in hun leven met dementie, Korsakov en gerontopsychiatrische problemen. Vanuit de kernwaarden: hartverwarmend & bekwaam, aangevuld met respectvol, betrouwbaar en gastvrij. De organisatie is financieel gezond en kent een jaaromzet van ca. € 30 miljoen.

Het Parkhuis streeft er nadrukkelijk naar de meest aantrekkelijke zorgaanbieder te zijn, een organisatie waar de zorgvraag van de bewoner centraal staat en beantwoord wordt, waar de bewoner zich thuis voelt, waar trots zegeviert en waar het fijn werken is.

Functieomschrijving

De Raad van Toezicht van Het Parkhuis gaat op zoek naar twee nieuwe leden. Het profiel van komt beschikbaar in de tweede helft van januari.

Functie-eisen

Volgt in het definitieve profiel

Arbeidsvoorwaarden

Conform WNT

Standplaats

Dordrecht

Solliciteren

Indien u het definitieve profiel wilt ontvangen, dan kunt u via de sollicitatieknop hieronder uw gegevens achterlaten. Wij zenden u het profiel toe, zodra het beschikbaar is.

Klik hier om te solliciteren

Delen