Anesthesie medewerker en operatieassistent bij het Reinier de Graaf ziekenhuis


OrganisatieHet Reinier de Graaf ziekenhuis levert al bijna acht eeuwen zorg aan de inwoners van Delft en omgeving. Er werken 2.600 medewerkers, onder wie meer dan 200 medisch specialisten en bijna 800 verpleegkundigen. Ongeveer 450.000 mensen kunnen voor zorg in hun directe omgeving een beroep doen op het ziekenhuis, dat beschikt over 481 bedden. Het is een breed basisziekenhuis, met extra aandacht voor de zorg voor moeder en kind, ouderen en oncologiepatiënten.
De hoofdlocatie is in Delft, er is een tweede vestiging in Voorburg en er zijn buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg. Daarnaast hebben zij twee expertisecentra; de Polikliniek Jeugd en Alcohol en het Delfts Allergie Centrum. De IVF-kliniek van het Reinier de Graaf Ziekenhuis staat (inter)nationaal bekend om haar expertise.
Samen met het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis maakt het Reinier de Graaf ziekenhuis deel uit van de Reinier Haga Groep. Als oudste ziekenhuis van Nederland staan zij voor het bieden van de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment.
Het Reinier de Graaf ziekenhuis gelooft dat verbondenheid echte verbeteringen oplevert. In verbinding zijn met elkaar doen zij vanuit drie kernwaarden: Respect en compassie, heldere samenhang en open mind voor verbetering. Dit laatste blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat de nieuwste operatieontwikkelingen en –technieken worden gebruikt en dat er pasgeleden een gloednieuw OK-complex is geopend.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een functie als operatieassistent of anesthesie medewerker? Dan valllen we maar meteen met de (OK) deur in huis. Want zowel het team van het Reinier de Graaf ziekenhuis als de nieuwste operatieontwikkelingen en –technieken wachten op je in het gloednieuwe OK-complex. Gediplomeerd en nieuwsgierig? Dan is het Reinier de Graaf ziekenhuis op zoek naar jou!

Wat maakt het Reinier anders?
De medewerkers maken dat het ziekenhuis anders is dan de andere ziekenhuizen, maar dat is niet het enige. Als ziekenhuis probeert het Reinier zich continue te verbeteren en innovatie staat daardoor hoog in het vaandel. Zo zijn zij niet alleen dagelijks bezig met hoe hun werk nog beter en efficiënter kunnen doen, maar kijken zij ook naar de toekomst. Hierbij kun je zoals gezegd denken aan de nieuwe operatie- ontwikkelingen en -technieken, maar ook aan de door het Reinier ontwikkelde LogiSense DORA. Deze digitale assistent geeft de chirurg en jou een seintje zodra een storing wordt waargenomen in de medische apparatuur. Het Reinier is tevens het enige ziekenhuis ter wereld waarin dit systeem operationeel is. Bovendien beschikken ze ook nog over een DA Vinci operatie robot.

Functie als anesthesie medewerker
Als anesthesie mederwerker ben je tijdens de narcose verantwoordelijk voor de vitale lichaamsfuncties van je patiënt. Je assisteert de anesthesioloog voor, tijdens en na de operatie.

Functie als operatieassistent
Als operatieassistent werk je samen met al je collega's op de OK, bij recovery, anesthesie en de verpleegafdelingen. Elke dag begint je dienst met een kort overleg om erachter te komen wat jou die dag te wachten staat, met wie je zal samenwerken en wat er de vorige dienst is gebeurd.

Hoe ziet dat eruit, zo'n dag op de OK? Klik hier voor de 360 gradenfilm over het werken op de OK van het Reinier de Graaf ziekenhuis.

Functie-eisen

Functie als anesthesie medewerker

  • Je bent nieuwschierig (hoe ziet dat nieuwe OK-complex eruit? Wie worden jouw nieuwe collega's? Kan je doorgroeien?)

  • Je bent een teamplayer en brengt gezelligheid mee;

  • Je bent bereid om stappen te zetten. Je durft het vertrouwde achter je te laten en te gaan voor het avontuur op de OK van het Reinier de Graaf ziekenhuis;

  • Je beschikt over het diploma anesthesiemedewerker.


Functie als operatieassistent
  • Je bent een routinier en werkt soepel samen met al je collega's;

  • Je hebt oog voor detail;

  • Je kan samen met de medisch specialisten en Zorgservice XL nadenken over het gebruik van (nieuwe) materialen;

  • Je signaleert en initieerd verbeteringen voor de logistiek binnen de operatiekamers;

  • Je bent zelf leerling geweest en kunt daardoor goed kennis overbrengen op de nieuwe lichting leerlingen;

  • Je beschikt over het diploma operatieassistent.

Arbeidsvoorwaarden

Beide functies vallen onder CAO ziekenhuizen schaal FWG 55. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Standplaatsen zijn Delft & Voorburg.
Bekijk hier het complete overzicht van de arbeidsvoorwaarden bij het Reinier de Graaf ziekenhuis.

Standplaats

DELFT

Solliciteren

Heb je nog vragen? Dan kun je via 030 711 56 11 contact opnemen met Emma Hendriks.
Kun je niet wachten om aan de slag te gaan en wil je graag reageren op één van de vacatures? Dat kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Klik hier om te solliciteren

Delen